Letovanje podrazumeva super provod i uživanje. Halo travel je smernica ka takvim nezaboravnim destinacijama. Pružiće vam sigurno kvalitetan smeštaj u Budvi, na vama je samo da uživate.

Plaža Budva

Pri samom dolasku plaža je glavni fokus za uživanje, a na samo 60m od plaže Halo travel u ponudi vam pruža smeštaj u Božović vili. Sve je kako bi se reklo “na dohvat ruke”. Ako dolazite automobilom, vila poseduje i sopstveno dvorište i parking. Na vama je da li ćete prvo popiti kafu na prelepim terasama vile ili prošetati kraljevskim plažama. Takva raznovrsnost i obilje plaža na rivijeri dugoj svega 25 kilometara je neverovatna.

Vila Božović - Budva

Raskomotite se, uživajte svakog dana na plaži. Plaža Mogren, jedna je od prestižnih plaža na južnom Jadranu. Čine je dve plaže povezane tunelom. Plaža je zbog svojih prirodnih lepota i spoja mora, peska, stena i mediteranskog zelenila, atraktivna i van sezone kupanja, za šetače, ribolovce i avanturiste.

Plaža Mogren - Budva

Na putu do plaže Mogren je statua balerine. Inspirisana je jednom starom lokalnom legendom o devojci koja je bila verena za mornara. Poslušajte priču o legendi i možete napraviti prelepu fotografiju na ovom mestu. Prelepo more i Stari grad biće u fokusu te ćete dobiti savršenu fotografiju.

Balerina statua (Budvanska plesačica)

Detaljnu posetu Starog grada ostavite za naredni dan. Stari grad predstavlja najlepši deo Budve, gde se tokom čitavog leta odvijaju brojne manifestacije, gde možete pronaći najbolju garderobu i najbolje restorane. Zbog raznolikih manifestacija i izložba dobio je naziv Grad teatar. Urbani prostor grada odiše jedinstvenošću, zahvaljujući skladu spleta uličica i trgova iz kasnog srednjeg veka koji čine celinu sa čvrstim bedemima, njihovim kulama i gradskim kapijama.

Stari grad - Budva

Noć u Budvi je vrelija od dana na plaži. Veliki broj kafića, barova i diskoteka čeka vas, jer grad živi noću i super provod vam je nezaobilazan. Mogućnosti su neiscrpne, tako da možete da birate.

Budva noću

Odvojite dan za najveće crnogorsko ostrvo na Jadranu, Sveti Nikola ili Školj. Na ostrvu se dugo godina nalazio i restoran “Havaji”, pa je i to ime po kojem je poznato ovo ostrvo. Na ostrvu se nalazi crkvica posvećena Svetom Nikoli, zaštitniku pomoraca. Ostrvo je povezano sa Budvom podmorskim sprudom Tunja, na kojem se za vreme oseke vodostaj spušta na svega pola metra, pa se gotovo može pregaziti.

Ostrvo Sveti Nikola

Dani brzo prolete na svakom odmoru, to odmah pomislimo čim dodje zadnji dan odmora. Ne brinite, Halo travel potrudiće se da vam svake godine leto bude nezaboravno.