Najčešći odmor tokom leta je more i nezaobilazno uživanje na plažama. Ako želite to i da doživite, na pravom ste mestu. Opuštanje i uživanje omogućava Halo travel. Grčka je mesto stvoreno za vaš odmor ovog leta!

Grčka - mesto sa najlepšim plažama

Edipsos spada u moderna grčka letovališta i smešten je tačno naspram Kamene Vurle na kopnenom delu. Spada u najpoznatije banje u Grčkoj. Prirodni bazeni sa toplom vodom i prelepi vodopadi, inzvanredno je sve to videti! Svakako predstavljaju atrakciju. Maksimalno uživanje pruža veliki moderni kompleks hidroterаpije, uključujući pаrnа kupаtilа i đаkuzi. Osetite karakterističan miris izvorа nа krаju pešаčke luke šetаlišta Edipsos. Postoje uvаle sа minerаlnom vodom koje se veomа posećene, jer su otvorene i slobodne. Termalni izvori u Banji Edipsos Evia su efikаsni u lečenju zdravstvenih problemа.

Evia - Edipsos

Opuštene duge šetnje plažom biće vam na dohvat ruke, jer vam to omogućava smeštaj u vili JOANNA u Edipsosu. Nalazi se u centralnom delu Edipsosa, udaljena oko 150m od plaže i šetališta i oko 600m od termalnih izvora. Vila poseduje lift, parking, lepo uredjenu baštu sa prednje i dvorišne strane. Studiji su prostrani, imaju spavaći deo sa 2 ili 3 ležaja, opremljen kuhinjski deo, kupatilo, terasu sa garniturom za sedenje.

Vila Joanna Edipsos

Ne možete pogrešiti i ako izaberete vilu NATAŠA u Platamonu. Vila se nalazi na 50m od centra i obližnjih marketa i prodavnica. Udaljenost od plaže je 120m. Platamon je lep gradić, pun zelenila, smešten uz lepu dugačku plažu, pod Olimpom smatra se jednom od najznačajnijih turističkih destinacija u ovoj oblasti. Duž dugačkog šetališta postoji gradska plaža, a posle luke, malo izvan centra je i velika plaža po svačijem ukusu.

Vila Nataša - Platamon

Bukvalno plaža na dohvat ruke je u skolpu vile MANIKAS u mestu Kastri Loutro-u. Nalazi se svega 30m od plaže koja nosi plavu zastavicu zbog čistoće vode i peska. Vila raspolaže određenim brojem bicikala, kojima možete posetiti neke od obližnjih destinacija. Na 20m od vile je BUS stanica, sa koje polazi lokalni autobus za Larisu. U sklopu vile se nalazi i dobro snabdeven market. U okviru kompleksa je i restoran. Studiji su prostrani, svetli, funkcionalni, sa terasom koja ima predivan pogled na more.

Vila Manikas u Kastri Loutro-u

Probudite se, krenite koracima uživanja. Ovakva mesta vraćaće vas kroz sećanja. Ljudi se obično sećaju mesta i gde su uživali ide im je bilo lepa. Verujte da će ova mesta svakog dana podsećati kako ste uživali, poželećete opet da odete! Zato požurite, ovakva mesta treba doživeti, a ne samo da ih zamisljate!