-->--> -->-->
Halo Travel Turisticka AgencijaHalo Travel Turisticka Agencija
Forgot password?

Izrael – Praznik Sv. Trojice

Rezervacija

Izrael – Praznik Sv. Trojice / Jerusalim

 • Izrael - Sveta zemlja
 • Izrael - Sveta zemlja
 • Izrael - Sveta zemlja
 • Izrael - Sveta zemlja

Izrael – Praznik Sv. Trojice

Jerusalim – Vitlejem – Galilejsko jezero Tiberijas – reka Jordan— Nazaret – Jerihon – Mrtvo more

DAN 1. četvrtak, 01.06., TRANSFER DO AERODORMA

Okupljanje na dogovorenom mestu. Transfer turističkim autobusom ili minibusom ka Sofiji, Beogradu ili Budimpešti (zavisno od kupljene aviokarte) u kasnim večernjim časovima. Vožnja uz pauze radi odmora i osveženja…

DAN 2. petak, 02.06., TEL AVIV – JAFO – TEL AVIV – JERUSALIM – VIA DOLOROSA – HRAM VASKRSENJA

… prijava za let, pasoška kontrola, ukrcavanje u avion i poletanje u jutarnjim satima. Sletanje na aerodrom Ben Gurion, kraj Tel Aviva. Po sletanju ukrcavanje u autobus, potom kraća vožnja do drevne Jafe, grada na obali Mediterana, na koji se oslanja novi i moderni Tel Aviva. Panoramsko razgledanje uz pauzu za osveženje. Nastavak vožnje ka Jerusalimu. Smeštaj u hotel. Kraći odmor. Popodnevni obilazak Jerusalima, počinjemo od manastira Protarion (na mestu gde je Gospod bio zatvoren kada ga je tadašnji jevrejski Sinedrion predao Pontiju Pilatu), potom dalje pešaka Ulicom Bola, do Hrama Vaskrsenja (Grob Gospodnji, Ploča Miropomazanja, Golgota)….Slobodno vreme za obilazak i poklonjenje svetinjama Hrama Vaskrsenja. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

SLAVA SVETI CAR KONSTANTIN I CARICA JELENA

DAN 3. subota, 03.06. Jerusalimska Patrijaršija – Zid plača – svetinje Jerusalima
Doručak (ili doručak za poneti). Odlazak na liturgiju u Jerusalimsku Patrijaršiju, na slavu Sv.Cara Konstantina i carice Jelene.. Nastavak razgledanja grada sa vodičem, obilaskom Siona (Sobe Tajne Večere, Mesto usnuća Pr. Bogorodice, Groba sv. cara Davida)…. Nastavak obilaska Jerusalima: Zid Plača – ostaci Solomonovog hrama…Slobodno vreme u centru za ndividualni obilazak svetinja i znamenitosti Svetog grada. Individualni povratak u hotel. Večera. Odmor. Noćenje.

SILAZAK SVETOG DUHA NA APOSTOLE – DUHOVI- SV. TROJICE

DAN 4. nedelja, 04.06. JERUSALIM – MASLINSKA GORA – VITLEJEM

Doručak (ili doručak za poneti). Napuštanje hotela i odlazak na prazničnu liturgiju u Hram Vaskrsenja. Slobodno vreme u Jerusalimu za obilazak svetinja Svetog grada, obilazak muzeja ili kupovinu suvenira ui centru grada. U ranim popodnevnim časovima, završetak obilaska Jerusalima odlaskom na Maslinsku goru, gde se nalazi Geenska dolina sa starozavetnim grobljem, Getsimanijski vrt, mesto Gospodnje molitve u ‚‚Crkvi svih nacija”, mesto Judinog izdajstva, Grob Presvete Bogorodice… Kraća vožnja do Vitlejema. Obilazak Vitlejema i poseta mesta Hristovog rođenja, u vitlejemskoj pećini, nad kojom se nalazi Hram Roždestva Hristovog. Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.
DUHOVSKI PONEDEJAK

DAN 5. ponedeljak, 05.06. VITLEJEM- MANASTIRI JUDEJSKE PUSTINJE – JERIHON – MRTVO MORE

Doručak. Napuštanje hotela i kraća vožnja do pravoslavnog manastira, Sv.Save Osvećenog u kome je Sv.Sava srpski dobio igumansku patericu i ikone Prsv.Bogorodice trojeručice i Prsv.Bogorodice Mlekopitateljnice u obližnjoj Judejskoj pustinji. Potom spuštanje u predele drevnog Jerihona, grada sagrađenog 9.000 godina pre Hrista. Odlazak na Goru kušanja, i poseta man.Sv. četrdesetice gde je Gospod postio 40 dana i noći pobedivši sva đavolova iskušenja. Kraća pauza kod lokaliteta Jerihon za individualno razgledanje ostataka drevnog grada sagrađenog 9.000 godina pre Hrista. I kupovinu suvenira i proizvoda sa Mrtvog mora. Odlazak na jednu od plaža Mrtvog mora (tačke najveće depresije, tj. najniže tačke na svetu u odnosu na nivo mora). Smeštaj u hotel u Jerihonu. Večera. Noćenje.

DUHOVSKI PONEDEJAK

DAN 6. utorak, 06.06/ NAZARET- GALILEJA –KANA GALILEJSKA- GORA BLAŽENSTAVA – GALILEJSKO JEZERO

Doručak. Ukrcavanje u autobus i polazak grupe u 7h na celodnevni izlet u Galileju. Vožnja do Nazareta i obilazak Hrama Blagovesti, potom obližnje Kane Galilejske u man. Sv.Đorđa gde je Gospod učinio svoje prvo čudo pretvorivši vodu u vino na svadbi svog potonjeg apostola Simona Zilota. Put vodi dalje do Gore Blaženstava gde je Gospod poučavao narod, a potom silazak do obala Galilejskog jezera gde je pauza za ručak. Preporučujemo ribu SV. Petra, koja se tradicionalno sprema na Galilejskom jezeru. Mogućnost vožnje brodićem po jezeru, koji je replika brodica iz Hristovog vremena. Polazak ka Jerihonu. Dolazak u večernjim časovima u Jerihon. Odmor. Večera. Noćenje.

DAN 7. sreda, 07.06 / JERUSALIM – TEL AVIV

Doručak. Transfer grupe do aerodroma. Pasoška kontrola i prijava za let. Let za Sofiju, Beograd ili Budimpeštu (u jutranjim časovima). Sletanje na predviđeni aerodrom. Preuzimanje prtljaga, ukrcaj u autobus i transfer ka Novom Sadu, Beogrdu, Nišu i ostalim gradovima u Srbiji. Vožnja uz pauzu za osveženje i granične formalnosti. Dolazak u popodnevnim časovima na mesto polaska. Hadžijski rastanak. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA

359.94

+ Avio karta, dinarski deo aranžmana sa transferom od 18.900 dinara (zavisno od momenta rezervacije)

Aranžman je plativ na 6  mesečnih rata, od jula do aprila  2017.godine

 

Aranžman obuhvata:

 • Avioprevoz (dinarski deo aranžmana/napomena PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije! Plaća se u celosti jednoktratno )
 •  prtljag, uključen u cenu (veličina, težina i broj komada prtljaga i težina zavisi od kompanije i cene)
 • smeštaj u hotelima sa 3*** ili 4**** u Jerihonu (2) i Jerusalimu (2), Vitlejemu (1),
 • ishranu u hotelima na bazi pet (5) polupansiona na bazi švedskog stola,
 • usluge stručnog vodiča za planirana razgledanja,
 • usluge pratioca grupe tokom realizacije programa,
 • prevoz autobusom ili miniuatobusom turističke klase, po programu,
 • organizovanje programskih izleta tokom boravka

Aranžman ne obuhvata:

 • individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
 • doplate za prtljag (za kompaniju Wizzair, doplaćuje se veći kabinski ili velika torba)
 • transfer od Niša i Beograda do Sofijskog, Budimpeštanskog ili Beogradskog aerodroma i povratno, po programu
 • transfer iz drugih gradova Srbije do aerodroma (moguć uz doplatu, vidi opis „transfer do aerodroma“)
 • doplatu za ulaznice, transfere, napojnica za hotele i vozače, angažovanje autobusa u ukupnom iznosu= 127$
 • obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

Način plaćanja: sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Dinamika plaćanja aranžmana:
Aranžman se može platiti u celosti (devizni i dinarski deo), gotovinksi, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuj e dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom), a devizni deo na ime rezervacije 25%, a ostatak (75% dev. dela) na 3 jednake rate do 14 dana pre polaska.
Plaćanje na rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu:
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom, ili čekovima koji se odmah realizuju).

Deviznio deo aranžmana, plaća se na 6 jednakih mesečnih rata deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu najkasnije 5 dana nakon rezervacije. Uvećanje na rate koje dospevaju na naplatu posle puta 10% na ime manipulativnih troškova.

Napominjemo da je dinarski deo aranžmana iznos, koji je promenjiv jer predstavlja iznos avio karte!
Zavisi od momenta prijave. Let je organizovan komapnija Air Serbia iz Beograda ili kompanijom Wizzair iz Sofijei Budimpešte. Organizator organizuje transfer iz Niša (moguć i iz drugih gradova, Beograd, Čačak zavisno od broja prijavljenih putnika) do aerodroma i nazad. U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, primenjuju se tarife otkaza koje propisuje avio kompanija.
NAPOMENA: ukoliko klijent koji je izabrao odloženo plaćanje prilikom rezervacije, nije deponovao čekove/adm. zabranu 5 dana posle rezervacije, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja do polaska i preostale uplate prihvatati BEZ MOGUĆNOSTI odloženog plaćanja, odnosno čekove prihvatati sa valutom plaćanja na dan predaje.

Doplate na avio letu (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje, posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.
Doplata za posebne usluge (1/1 soba, doplata za večeru, sobu sa pogledom na grad), moguća na upit.
Doplata za prtljag, za putnike kompanijom Wizzair: veći kabinski 35€, bagažni do 23kg staje 77€.

Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera.
Ovlašćeni inopartner organizatora je Mt Olives tours (71700,Israel)

Način plaćanja:

sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Dinamika plaćanja aranžmana:

Aranžman se može platiti u celosti (devizni i dinarski deo), gotovinksi, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.

Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuj e dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom), a devizni deo na ime rezervacije 25%, a ostatak (75% dev. dela) na 3 jednake rate do 14 dana pre polaska.

Plaćanje na rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu:

Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom, ili čekovima koji se odmah realizuju).

Devizni deo aranžmana, plaća se na 6 jednakih mesečnih rata deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu najkasnije 5 dana nakon rezervacije. Uvećanje na rate koje dospevaju na naplatu posle puta 10% na ime manipulativnih troškova.

Napominjemo da je dinarski deo aranžmana iznos, koji je promenjiv jer predstavlja iznos avio karte!
Zavisi od momenta prijave. Let je organizovan komapnija Air Serbia iz Beograda ili kompanijom Wizzair iz Sofijei Budimpešte. Organizator organizuje transfer iz Niša (moguć i iz drugih gradova, Beograd, Čačak zavisno od broja prijavljenih putnika) do aerodroma i nazad. U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, primenjuju se tarife otkaza koje propisuje avio kompanija.

NAPOMENA: ukoliko klijent koji je izabrao odloženo plaćanje prilikom rezervacije, nije deponovao čekove/adm. zabranu 5 dana posle rezervacije, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja do polaska i preostale uplate prihvatati BEZ MOGUĆNOSTI odloženog plaćanja, odnosno čekove prihvatati sa valutom plaćanja na dan predaje.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

 • Ime hotela biće poznato najkasnije 7 dana pre polaska. Opis hotela sa kojim agencija sarađuje je u nastavku.
 • Hoteli su sa minimum 3*** ili 4*** u širem centru Jerusalima.
 • Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih
 • objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV, klima uređaj)

OPIS SMEŠTAJA – HOTELA:

 • Hotel Holy Land 3***+, http://www.holylandhotel.com/ . Nalazi se u blizini Damaskus gate ulaza u Stari grad. Renoviran je u potpunosti 2014. godine, uređen u modernom orijentalnom stilu, sve sobe TWC sa SAT TV, fen. Veći broj soba sa terasom i pogledom na stari grad (agencija ne može da garantuje ove sobe, ali može postaviti zahtev/ upit hotelu koji može odobriti sobe sa terasom i/ili pogledom, uz doplatu). Doručak švedski sto. Večera takođe švedski sto (uz doplatu 6 dolara po danu).
 • Hotel Jeriho resort 3***+, http://www.jerichoresorts.com/. Ovaj otmeni hotel nalazi se blizu centra najstarijeg grada na svetu, Jerihona. Udaljen oko 50km od Jerusalima. Hotel novijeg datuma gradnje, raspolaže otvorenim bazenom, restoranom, barom.
 • Doručak švedski sto. Večera takođe švedski sto (uz doplatu 6 dolara po danu).
 • Hotel Ruska misija

Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera.
Ovlašćeni inopartner organizatora je Mt Olives tours (71700,Israel)
Neke od cena fakultativnih izleta: celodnevni izlet: Gora Kušanja, manastiri judejske pustinje, Mrtvo more – oko 40$,
celodnevni izlet: Tavor, Galileja, Nazaret, Kana Galilejska – oko 50$
poludnevni izlet: Ein Kerem, Jad Vašem, man.Časnog Krsta, Novi deo Jerusalima, – 30$.
Paket sva tri izleta, organizator nudi klijentima uz popust, i on staje 100$.
Obavezna rezervacija pre polaska, plaćanje inopartneru u inostranstvu.

Napominjemo da su cene promenjive, i zavise od brojnog stanja, radnog/neradnog dana itd. Uključuju usluge organizacije inopartnera, angažovanje prevoza, vodiča, ulaznica.

OPIS TRANSFERA U ZEMLJI:
Transfer do aerodorma je uračunat u cenu dinarskog dela koji organizator ponudi klijentu. Cena dinarskog dela je promenjiva, i zavisi od momenta rezrvacije, kao i količine prtljaga.

OPŠTE NAPOMENE:
Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
* Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
*Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
* Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
* Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u Izrael, i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
* Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju Izraela i u tom slučaju će ovakav slučaj tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
* Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u Izraelu.
* praksa je u Izraelu ostaviti bakšiš – napojnicu recepcionaru, prevozniku, vodiču (1-3 dolara po osobi i po danu)
* Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
* Obavezno blagovremeno proveriti u agenciji regulative vezane za dozvoljeni prtljag (dimenzija, težina, sadržaj),
* preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.

SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca kat. OTP br.254 od 12.02.2010.. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel sa kojim su putnici dužni da se upoznaju. Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta, kao i da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče.