-->--> -->-->
Halo Travel Turisticka AgencijaHalo Travel Turisticka Agencija
Forgot password?

Kraljevina Jordan i Egipat

Rezervacija

Kraljevina Jordan i Egipat /

 • Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan
 • Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan
 • Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan
 • Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan
 • Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan
 • Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan
 • Jordan i Egipat putovanje
 • Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan
 • Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan
 • Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan
 • Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan
 • Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan
 • Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan
 • Jordan i Egipat putovanje

KRALJEVINA JORDAN I EGIPAT

TRAGOM DREVNIH CIVILIZACIJA NA DVA BIBLIJSKA MORA

7 dana, avionom- polazak 18.11.2018, povratak 25.11.2018.

Petra – Karak- Mrtvo more – WadyRum pustinja – Akaba-
Eilat- Crveno more – Taba- Man.Sv.Katarine na Sinaju

 

DAN 1. nedelja, 18.11./ LET ZA AQABU- TRANSFER  –  PETRA
Okupljanje grupe na aerodormu u Beogradu, let sa presedanjem ili transfer od Niša do Sofije, direktan let za Aqabu, na jugu Kraljevine Jordan. Transfer do hotela. Smeštaj. Večera.  Noćenje.

DAN 2. ponedeljak, 19.11/ PETRA
Doručak. Celodnevni izlet za Petru – jedno od antičkih čuda. Nalazi se na listi mnogih časopisa, studija, kao destinacija koju morate videti za života. A sada,po dolasku  je jasno i zašto. Razgled sa vodičem, uz mogućnost savlađivanja određenih deonica jahanjem kamila, konja…..povratak u hotel. Večera. Mogućnost prisustva i noćnom spektaklu „Petra noću“ koji se organizuje ponedeljkom uz 1.500 sveća (ulaznice za večernji obilazak se rezervišu blagovremeno).Noćenje.

DAN 3. utorak 20.11./ MRTVO MORE TVRĐAVA KARAK WADY RUM PUSTINJA
Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak Petre ili fakultativni celodnevni izlet za tvrđavu Karak i Mrtvo more.
Povratak u kasnim popodnevnim časovima do Petre. Nastavak vožnje do pustinje WadyRum. Smeštaj u beduinske kamp-hotele.  Beduinska večera. Noćenje.

DAN 4. sreda, 21.11./ WADY RUMAQABA – EILAT – TABA
Doručak. Jutarnja šetnja  Crvenom pustinjom, predelima koji svojom čarobnošću oduzimaju dah. Wadi Rum poznata i kao Mesečeva dolina – čuvena po nestvarnim formacijama stena i vrtoglavim liticama, a proslavljena filmovima Lorensa od Arabije. Nesvakidašnji pejzaž je služio i za snimanje filmskih scena Ratova zvezda, a nalazi se pod zaštitom UNESCOa. Mogućnost fakultativne vožnje džipovima, polučasovno jahanje kamila pustinjom…. Vožnja do Akabe, oko (70km) letovališta na Crvenom moru, pauza za osveženje i ručak. Prelazak granice Jordan-Izrael i Izrael-Egipat. Dolazak u čuveno letovalište Taba. Smeštaj u hotel risort. Večera i boravak sa all inclusive uslugom. Noćenje.

DAN 5./7 dan četvrtak & petak, 22.11.- 23.11./ TABA-  CRVENO MORE –MAN.SV.KATARINE
Doručak. Boravak u hotel resortu uz mogućnost korišćenja usluga i ponude hotela. Moguć fakultativni jednodnevni ili dvodnevni izlet za man.sv.Katarine koji se nalazi na mestu Mojsijeve nesagorivog žbuna kupine i manastiru koji je sv.Sava pohodio, darivao i proveo čitav post. (Noćenje u hotelu u mestu Sv.Katarine za goste koji izaberu dvodnevni izlet). Večera. Noćenje u hotelu u Tabi.

DAN 7. subota, 25.11./  TABA- EILAT
Rani doručak. Napuštanje hotela, prelazak egipatsko- jordanske granice i dolazak na aerodrom Eilat. Čekiranje i prijava za let. Let za Budimpeštu. Po sletanju transfer do Novog Sada,  Beograda, Kruševca, Niša…Kraj programa

Cena aranžmana

389€

+ Avio karta , dinarski deo aranžmana od 12.900 dinara (zavisno od momenta rezervacije)

Aranžman je plativ na 5  mesečnih rata, od avgusta do decembra  2018.godine

 

Aranžman obuhvata:

 • * Avioprevoz  (dinarski deo aranžmana/napomena PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije! Plaća se u celosti jednoktratno )
 • * prtljag uključen u cenu, po regulativama aviokompanije,
 • * smeštaj u hotu sa min. 3**** u Petri (2) noći, na bazi polupansiona
 • * smeštaj u beduinskom kamp-oazi -hotelu (1), beduinski dvo i trokrevetni turistički šatori, na bazi polupansiona,
 • * smeštaj u hotu sa min. 4**** u Tabi (3) noći, na bazi polupansiona,
 • * usluge stručnog vodiča za planirana razgledanja,
 • * usluge pratioca grupe tokom realizacije programa,
 • * prevoz  autobusom ili miniuatobusom turističke klase, po programu,
 • * organizovanje fakultataivnih aktivnosti tokom boravka (Petra, Karak, džip safari u pustinji, man.Sv.Katarine)

 

Aranžman ne obuhvata:

 • * individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
 • * obavezane troškove viza, izlazno/ulaznih taksi, napojnica za vodiče, vozače i hotelsko osoblje u ukupnom iznosu od 130e,
 • * fakultativne aktivnosti: obilazak Petre –(oko70), Karak i Mrtvo more- oko 80e, Sv.Katarina-oko 80e
 • * transfer do aerodroma i od aerodroma do mesta polaska (organizovan od strane agencije uz doplatu-vidi napomenu),
 • * obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • * doplatza za uslugu all inclusive u Egiptu (umesti HB – all inclusive, doplata oko 45e)
 • * individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom

 

Doplate na avio letu  (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje,  posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.
Doplata za posebne usluge  (1/1 soba, doplata za večeru, sobu sa pogledom na grad), moguća na upit.
Doplata za prtljag, bagažni do 20kg zavisi od momenta rezervacije i cu određuje avio kompanija.

Napominjemo da su cene promenjive, i zavise od brojnog stanja, radnog/neradnog dana itd. Uključuju usluge organizacije inopartnera, angažovanje prevoza,  vodiča, ulaznica.

Način plaćanja:  sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Dinamika plaćanja aranžmana:
Aranžman se može platiti u celosti (devizni i dinarski  deo), gotovinksi, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuj e dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom), a devizni deo na ime rezervacije 25%, a ostatak (75% dev. dela) na 3 jednake rate do 14 dana pre polaska.

Plaćanje na rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu:
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom, ili čekovima koji se odmah realizuju).

Deviznio deo aranžmana, plaća se na 6 jednakih mesečnih rata deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu najkasnije 5 dana nakon rezervacije. Uvećanje na rate koje dospevaju na naplatu posle puta 10% na ime manipulativnih troškova.

Napominjemo da je dinarski deo aranžmana iznos, koji je promenjiv jer predstavlja iznos avio karte!
Zavisi od momenta prijave.  Let je organizovan komapnijom Ryanair iz Sofijei Budimpešte i kompanijom Air Serbia iz Beograda. Organizator  organizuje transfer iz Niša (moguć i iz drugih gradova, Beograd, Čačak zavisno od broja prijavljenih putnika) do aerodroma i nazad. U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, primenjuju se tarife otkaza koje propisuje avio kompanija.

NAPOMENA: ukoliko klijent koji je izabrao odloženo plaćanje prilikom rezervacije, nije deponovao čekove/adm. zabranu 5 dana posle rezervacije, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja do polaska i preostale uplate prihvatati BEZ MOGUĆNOSTI  odloženog plaćanja, odnosno čekove prihvatati sa valutom plaćanja na dan predaje.

NAPOMENE  U  VEZI  SMEŠTAJA:

 • Ime hotela – smeštajnih objekata biće poznato najkasnije 7 dana pre polaska. Opis hotela sa kojim agencija sarađuje je u nastavku.
 • Hoteli su sa minimum 3*** ili 4*** u širem centru WadyMuse tj Petre, Wady Ruma, Tabe
 • Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih
 • objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV, klima uređaj)

 

OPIS  SMEŠTAJA – HOTELA:

 • Hotel Petra Palace 3***+, Nalazi se u blizini ulaza u lokalitet Petra. Uređen u modernom orijentalnom stilu, sve sobe TWC sa SAT TV, fen. Veći broj soba sa terasom i pogledom na stari grad (agencija ne može da garantuje ove sobe, ali može postaviti zahtev/ upit hotelu koji može odobriti sobe sa terasom  i/ili pogledom, uz doplatu).. Raspolaže otvorenim bazenom,  restoranom, barom.Usluga švedski sto
 • Wady Rum pustinjski kamp hotel- Sun city camp, u pustinji Wady Rum, smeštaj u beduinskim šatorima, turistički ureeđenim, kupatilo zajedničkom za deo kampa. Večera spremana na beduinski način, servirana kao švedski sto. Doručak švedski sto.
 • Hotel Petra Palace 3***+,    Nalazi se u blizini ulaza u lokalitet Petra. Uređen u modernom orijentalnom stilu, sve sobe TWC sa SAT TV, fen. Veći broj soba sa terasom i pogledom na stari grad (agencija ne može da garantuje ove sobe, ali može postaviti zahtev/ upit hotelu koji može odobriti sobe sa terasom  i/ili pogledom, uz doplatu).. Raspolaže otvorenim bazenom,  restoranom, barom.Usluga švedski sto

OPIS  TRANSFERA U ZEMLJI OD MESTA STANOVANJA DO AERODROMA I POVRATNO:

Transfer do aerodorma I nazad nije uračunat u cenu dinarskog dela koji organizator ponudi klijentu. Cena transfer a zavisi od broja putnika.Organizator organizuje transfer iz svih većih gradova u Srbiji do i od aerodroma uz doplatu.

OPŠTE NAPOMENE:

Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u Izrael, i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju EU,Jordana Egipta i Izraela, i u tom slučaju će ovakav slučaj tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
 • Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u Izraelu, Egiptu, Jordanu.
 • praksa je u Izraelu ostaviti bakšiš – napojnicu recepcionaru, prevozniku, vodiču (1-3 dolara po osobi i po danu- uračunato u 130$)
 • Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
 • Obavezno blagovremeno proveriti u agenciji regulative vezane za dozvoljeni prtljag (dimenzija, težina, sadržaj),
 • preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA:
U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije regulisano Zakonom i to osiguranje putne odgovornosti, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje,  paketa putnog osiguranja. 
Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0142/2018 od 25.01.2018. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 300060052 od 25.01.2018. Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja,kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom  na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.
(Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske  presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

 Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca kat. OTP br.254 od 12.02.2010.. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel sa kojim su putnici dužni da se upoznaju.  Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta, kao i  da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče.

 • BesplatanWiFi
 • Peskiri
 • Fen
 • Recepcija na ulazu

Putovanje u Izrael i Kraljevinu Jordan

Jordan je zemlja Bliskog istoka poznata po dva mora – Mrtvom i Crvenom. Glavni grad je Aman, koji je zvanično najbezbednija prestonica Bliskog istoka. I dok Akabski zaliv na Crvenom moru okupiraju turisti iz susednog Egipta, susedi na Mrtvom moru su malo specifičniji. Ipak, Jordan je jedna od dve arapske države koje su u miru sa Izraelom.