-->--> -->-->
Halo Travel Turisticka AgencijaHalo Travel Turisticka Agencija
Forgot password?

Krf – Kajmakčalan

Rezervacija

Krf – Kajmakčalan / Krf

 • Solun Nova godina 2017
 • Solun Nova godina 2017

Krf

U ČAST STOGODIŠNjICE PROBOJA SOLUNSKOG FRONTA

NIŠ – ZEBRNJAK – BITOLJ – KAJMAKČALAN – SOLUN – KRF – SOLUN

 

DAN 1. ponedeljak 15.10./ NIŠ – ZEBRNjAK – PRILEP – BITOLJ
Okupljanje grupe na parkingu T.C.Tempo, ukrcavanje u autobus turističke klase i polazak u 6:00 (za putnike iz drugih mesta biće organizovan transfer uz doplatu). Vožnja autoputem prema Makedoniji. Nakon graničnih formalnosti, put nastavljamo do Kumanova i idemo na Zebrnjak, da odamo počast poginulim srpskim ratnicima u Kumanovskoj bici. Nakon toga krećemo za Bitolj. Stižemo u Bitolj gde ćemo se smestiti u hotel i potom obići srpsko vojničko groblje i duge znamenitosti grada. Noćenje.

DAN 2. utorak 16.10./ BITOLJ – KAJMAKČALAN – IGUMENICA – KRF
Rani doručak i napuštanje hotela. Prelazak Grčko-Makedonske granice. Odlazak do ski centra Voros u podnožje Kajmakčalana odakle laganim hodom se penjemo na vrh (lagani uspon od 4km, u trajanju od 2,5 sata). Obilazak kapele Sv.proroka Ilije, koja je uređena kao spomen kapela palim srpskim vojnicima. Nakon jednočasovnog boravka kod spomen kapele istim putem se spuštamo do autobusa. Dolazak u kasnim večenjim satima u Igumenicu, ukcavanje na brod kojim idemo do Krfa. Smeštaj. Noćenje.

DAN 3. sreda 17.10./ KRF – VIDO – KRF
Doručak. Nakon doručka, idemo u obilazak grada: Ckva Sv.Spiridona (poklonjenje moštima svetitelja), cetar grada i Srpske kuće. Odlazak na ostrvo Vido i poklonjenje senima spskih vojnika sahranjenih u Mauzoleju, nakon parastosa. Povratak na Krf odatle odlazimo u Guviju gde ćemo posetiti mesto iskrcavanja Srpske vojske. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 4. četvrtak 18.10. / KRF – AHILION – AGIOS MATEOS – PALEOKASTRICA-KRF
Doručak. Nakon doručka, idemo do dvorca Ahilion gde je bila bolnica u kojoj su se lečili srpski vojnici. Potom odlazimo na groblje Drinske divizije u Agios Mateusu i zatim u man.Paleokastrca. Slobodno vreme i opuštanje. Noćenje.

DAN 5. petak 19.10. / KRF – IGUMENICA – SOLUN-NIŠ
Rani doručak i rano napuštanje hotela. Ukrcvanje na trajekt. Nakon iskrcavanja u Igumenici sledi vožnja do Soluna. Po dolasku u Solun ćemo se najpre pokloniti senima srpski ratnika na groblju na Zejtinliku, zatim obilazimo crkvu Sv.vmč.Dimitrija, a potom nastavak obilaska glavnih znamenitosti grada. Slobodno vreme za samostalni obilazak i opuštanje. U popodnevnim časovima krećemo ka Srbiji, uz mogući obilazak Spomen obeležja proboja Solunskog fronta. Nastavak putovanja ka Nišu. Dolazak u Niš oko ponoći.

KRAJ PROGRAMA

PROMO CENA ARANŽMANA do 01.09.2018. za hotelski smeštaj

149

PROMO CENA ARANŽMANA do 01.09.2018. za privatni smeštaj

109

*Nakon 01.09.2018. Cena aranžmana se uvećava za 10 eur po osobi.

Aranžman obuhvata:

 • * Prevoz autobusom turističke klase po datom programu,
 • * smeštaj u hotelima sa min. 3* ili 4* U Bitolju (1 noćenje sa doručkom), na Krfu (3noćenja sa doručkom) u 1/2 i 1/3 sobama,

ili

 • * smeštaj u hotelu sa min. 3* ili 4* U Bitolju (1 noćenje sa doručkom), u privatnim apartmanima na Krfu (3 noćenja) u 1/2 i 1/3 sobama
 • * usluge vodiča za razgledanja kao i usluge pratioca grupe tokom realizacije programa,
 • * usluge kompletne turističke organizacije puta,

 

Aranžman NE obuhvata:

 • * individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
 • * doplatu za večeru u hotelu na Krfu po ceni od 5eur po osobi po danu.
 • * doplatu za trajekt 10€ po osobi.
 • * doplatu za odlazak na ostrvo Vido 5 eur po osobi
 • * troškove transfera od mesta stanovanja do polaznog mesta u Nišu,
 • * ulaznice za mesta koja se posećuju i naplaćuju na Krfu i u Solunu,
 • * međunarodno putno zdravstveno osiguranje

Način plaćanja:
Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana. Sva plaćanja moraju biti okančana najaksnije 10 dana pre polaska, u protivnom agencija će smatrati da klijent/klijenti odustaju od aranžmana, i to tretirati kao otkaz od strane putnika.

SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ HALO TRAVEL

Organizator putovanja TA Halo travel, licenca kat. OTP br. 254 od 12.02.2010. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Halo travel, sa kojim su putnici dužni da se upoznaju. Program je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasnije 5 dana pre puta, kao i da promeni raspored u progrmu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče.

  • WiFi
  • Recepcija na ulazu

Krf, drugo po veličini, od sedam većih Jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih ostrva. Krf leži u Jonskom moru, koje je deo Sredozemnog mora, a sjeverno se spaja sa Jadranskim. Takvim položajem obezbjeđuje sebi mjesto najsjevernijeg značajnijeg ostrva Grčke.
Ostrvo Krf sa okolnim ostrvcima i hridima čini zasebnu opštinu, koja je potpada pod okrug Krf