-->--> -->-->
Halo Travel Turisticka AgencijaHalo Travel Turisticka Agencija
Forgot password?

1. maj u Andaluziji

Rezervacija

1. maj u Andaluziji / Andaluzija

 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje
 • Madrid i Andaluzija putovanje

1. Maj u Andaluziji

Umetnost vatrenog juga, korida i flamenko, u domovini Pabla Pikasa

6 dana avionom, polazak u utorak 30.04., povratak u nedelju 05.05.2019.

Kordoba – Sevilja – Granada—Malaga – Ronda – Marbelja

 

DAN 1. utorak, 30.04., TRANSFER DO AERODORMA – LET ZA MALAGU
Okupljanje putnika i upoznavanje sa vodičem na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu, Konstantin Veliku u Nišu te let sa presedanjem ili dnevni transfer turističkim autobusom/minibusom ka Budimpešti i Sofiji i direktan let za Malagu. Po sletanju tranfer ka hotelu uz kraće večernje panoramsko razgledanje užeg centra Malage za prvo upoznavanje sa gradom uz pauzu za osveženje u nekom od španskih barova. Smeštaj u hotel. Noćenje.

DAN 2. sreda,  01.05/   MALAGA- RONDA – MARBELJA
Doručak. Jutarnje razgledanje rodnog grada Pabla Pikasa sa vodičem. Slobodno vreme u Malagi ili fakultativni izlet za Rondu i Marbelju, sa polaskom u jutarnjnim časovima. Ronda (100km) je grad na litici u srcu Andaluzije, sa najstarijom arenom za borbu bikova, a u kome su inspiraciju nalazili mnogi umetnici- Rajner Marija Rilke, Ernest Hemingvej, Džejms Džojs, Orson Wels….Povratak u Malagu preko Marbelje (62km) – mesta mediteranskog glamura, letovališta slavnih, marina bogati. Slobodno veče u Malagi. Mogućnost odlaska u neki od restorana na Flamenko veče. Noćenje.

DAN 3. četvrak, 02.05/ GRANADA- ALHAMBRA – MALAGA
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja Malage ili odmor na plaži Costa de Sol ili celodnevni izlet za Granadu(130km). Vožnja ka podnožju planine Sijera Nevada. Po dolasku u Granadu, jednu od najposećenijih mesta Andaluzije i Španije uopšte, kraći obilazak užeg istorijskog centra, na čiju arhitekturu i veličanstven izgled su uticale mnoge civiliziacije i kulture. Mogućnost obilaska Alhambre „Crvena tvrđava“, najznačajnijeg mavarskog spomenika Andaluzije,sagrađena je u IX veku. Razgledanje palate, kraljevske sale, dvorišta, odaja kalifa, dvorište lavova, fontana mudrosti, šetnja parkovima Heneralife.(rezervacija ulaznica obavezna prilikom prijave za aranžman). U kasnim popodnevnim časovima povratak za Malagu. Noćenje.

DAN 4. petak, 03.05/ MALAGA-SEVILJA
Doručak. Slobodan dan za istraživanje Malage ili fakultativni izlet za Sevilju (200km). Vožnja do  Sevilje, autoputem preko Antekere,  grada poznatog kao srce Andaluzije. Po dolasku razgledanje prestonice Andaluzije i grada flamenka, Seviljskog berberina, slikara Velaskeza: Crkva Makarena, seviljska Korida Real Maestansa, kula “Torre del Oro”, vrtovi Muriljo, Španski trg, park Marije Lujze, četvrt Santa Kruz, i naravno fabrika duvana proslavljena u operi Karmen. Slobodno vreme u centru do polaska. Povratak za Malagu u kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u hotel u kasnmim večernjim časovima. Noćenje.

DAN 5. subota 04.05/   MALAGA – KORDOBA- MALAGA            
Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vreme do polaska na aerodrom. Mogućnost organizovanja fakultataivnog izleta za Kordobu (150km). Vožnja autoputem živopisnim predelima središnje Andaluzije. Po dolasku, šetnja starim delom grada i razgled sa vodičem: stari most, kapija grada, jevrejska četvrt, statua Ben Maimonidesa, Meskita (Mezquita de Córdoba) danas muzej džamija i katedrala sa dvorištem narandži. Grad čuvenog slikara Hulija Romera, napuštamo u ranim popodnevnim časovima, vožnjom ka Malagi. Dolazak na aerodrom dva časa pre leta. Direktan let ili let sa presedanjem.

DAN 6. nedelja, 05.05.  NOVI SAD-BEOGRAD- KRUŠEVAC-NIŠ
…po sletanju transfer do Novog Sada, Beograda, Kruševca, Niša… Kraj programa.

promo cena aranžmana

279€

+ Avio karta , dinarski deo aranžmana od 18.900 dinara (zavisno od momenta rezervacije)

Aranžman je plativ na 8 mesečnih rata, od decembran do jula 2019.godine

Napomena: dinarski deo je promenjiv, zavisno od trenutne cene avio karte!
Iskazana cena aviokarte je trenutno po najpovoljnijoj tarifi, važeća u momentu objave ovog putovanja!

Aranžman obuhvata:

 • * Avioprevoz  (dinarski deo aranžmana/napomena PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije! Plaća se u celosti jednoktratno)
 • * 1 komad velikog kabinskog prtljaga, uključen u cenu (dimenzija 55cmX45cmX25cm ), težine do 10kg,
 • * transfer iz Beograda, Niša, Novog Sada i Kruševca, do aerodroma i povratno,
 • * smeštaj u hotelima  sa 3***  ili 4**** na Costa de Sol -Malaga ili  Torremolinos, (4 noći), na bazi noćenja sa doručkom,
 • * usluge stručnog vodiča za planirana razgledanja,
 • * usluge pratioca grupe tokom realizacije programa iz agencije,
 • * transfer od aerodroma Malaga do hotela i povratno,
 • * organizovanje programskih i fakultativnih aktivnosti

Aranžman ne obuhvata:

 • * individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
 • * doplate za veći bagažni prtljag (23kg) ili dodatni komad prtljaga,
 • * doplatu za ulaznice za palate, galerije, katedrale, zamkove, i navedene lokalitete,
 • * troškove gradskog prevoza (metro,tramvaj)
 • * obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • * fakultativne izlete navedene u programu.

 

Cene fakultativnih izleta:
*Granada –35€, Sevilja – 45€, Kordoba –35€, Ronda i Marbelja– 35€, Flamenko – 35€

Doplate na avio letu  (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje,  posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.
Doplata za jednokrevetnu sobu  (1/1 soba, moguća na upit, i staje 150€). Doplata za prtljag: po cenovniku aviokompanije (informacije dostupne u agenciji)

Način plaćanja:  sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Dinamika plaćanja aranžmana:
Aranžman se može platiti u celosti (devizni i dinarski  deo), gotovinksi, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom), a devizni deo na ime rezervacije 25%, a ostatak (75% dev. dela) na 3 jednake rate do 14 dana pre polaska.

Plaćanje na rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu:
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom, ili čekovima koji se odmah realizuju).

Deviznio deo aranžmana, plaća se na 8 jednakih mesečnih rata (decembar- jul 2019), deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu najkasnije 5 dana nakon rezervacije. Uvećanje na rate koje dospevaju na naplatu posle puta je 10%, na ime manipulativnih troškova.

NAPOMENA: ukoliko klijent koji je izabrao odloženo plaćanje prilikom rezervacije, nije deponovao čekove/adm. zabranu 5 dana posle rezervacije, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja do polaska i preostale uplate prihvatati BEZ MOGUĆNOSTI  odloženog plaćanja, odnosno čekove prihvatati sa valutom plaćanja na dan predaje.

Napominjemo da je dinarski deo aranžmana iznos, koji je promenjiv jer predstavlja iznos avio karte!
Zavisi od momenta prijave.  Let je organizovan sa aerodroma u Beogradu i Nišu (sa presedanjem) ili direktnim letovima za Malagu, komapnijom Rayanair i/ili  Wizzair iz Budimpešte i Sofije . Važno: U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, na dinarski deo primenjuju se tarifa otkaza koje propisuje avio kompanija. Napominjemo da s obzirom na nisku cenu aviokarte, u slučaju otkaza aranžmana, aviokompanija zadržava znatan deo uplate.

NAPOMENE  U  VEZI  SMEŠTAJA:

 • Ime hotela biće poznati najkasnije 7 dana pre polaska.
 • Hoteli su sa minimum 3*** ili 4*** u širem centru ili periferiji Malage odnosno Kosta de Sol rivijere- Torremolinos. Svi hoteli su dobro povezan javnim gradskim prevozom sa centrom grada.
 • Smeštaj je u 1/2 ili1/2+1 sobama, TWC, sa SAT TV,
 • Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV, klima uređaj).

OPIS  TRANSFERA U ZEMLJI:
Transfer do aerodorma u Budimpešti i povratno, JE  uračunat u cenu iz Novog Sada, Beograda, Niša i Kruševca. Prevoz se obavlja modernism turističkim autobusom (18 – 57 mesta, zavisno od broja putnika). Postoji mogućnost organizovanog transfera i iz, Čačka, Kraljeva, Vranja,Bora, Zaječara uz doplatu.

Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera. Fakultativni izleti nisu sastavni deo programa.
Minimum za realizaciju fakultativnih aktivnosti je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih za fakultativni izlet, organizator može ponuditi klijentima korigovanu cenu ili organizovati transfere javnim gradskim prevozom (voz, metro, medjugradski  autobus) uz istu ili korigovanu cenu. Klijent nije dužan da prihvati korekciju organizacije izleta i korigovanu cenu. Cena izleta podrazumeva prevoz, usluge stručnog vodiča, turističku organizaciju i panoramska razgledanja lokaliteta i objekata (spolja, bez obezbedjenog ulaska). Moguća je doplata za ulazak u muzeje, arheološke lokalitete i slično, zavisno od izleta. Za neke lokalitete ( kao Alhambra) neophodna je rezervacija prilikom pprijave za aranžman, što u praksi znači i 2,3 meseca ranije)

OPŠTE NAPOMENE:

Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremenskih uslova, doba dana itd…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja,
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u EU, i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju Španije odnosno EU, i u tom slučaju će ovakav slučaj tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
 • Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u EU i Španiji,
 • Program rađen na bazi minimum 25 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
 • Obavezno blagovremeno proveriti u agenciji regulative vezane za dozvoljeni prtljag (dimenzija, težina, sadržaj),
 • preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.

SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

 Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca kat. OTP br.254 od 12.02.2010.. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel sa kojim su putnici dužni da se upoznaju.  Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta, kao i  da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče.

 • BesplatanWiFi
 • Fen
 • Recepcija na ulazu

andaluzija
Andaluzija je najjužnija autonomna zajednica Kraljevine Španije. Najpopularnija je i druga po veličin autonomna zajednica u Španiji. autonomna zajednica Andaluzija je zvanično priznata kao jedna od španskih nacionalnosti. Teritorija je podijeljena na osam pokrajina: Almerija, Kadiz, Kordoba, Granada, Uelva, Haen, Malaga i Sevilja. Glavni grad pokrajine je Sevilja.