-->--> -->-->
Halo Travel Turisticka AgencijaHalo Travel Turisticka Agencija
Forgot password?

Madrid

Rezervacija

Madrid / Madrid

MADRID

avionom, 4 dana,polazak u petak 19.10., povratak u ponedeljak 22.10.2018.

Madrid – Toledo – Segovia

DAN 1. petak, 19.10./ MADRID
Prepodnevni transfer grupe do aerodorma u Sofiji/Budimpešti. Direktan let za Madrid u 16.35h. Sletanje u Madrid, u 19.30h. Po sletanju, transfer ka hotelu i kraće večernje panoramsko razgledanje užeg centra Madrida za prvo upoznavanje sa gradom- Madrid I. Pauza za osveženje u gradu, uz moguću posetu nekom od madridskih barova uz čašu dobrog španskog vina.Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.

DAN 2. subota, 20.10./  MADRID
Doručak. Slobodan dan u Madridu ili fakultativni poludnevni razgled grada-  metroom, gradskim autobusom i pešaka:  Španski trg sa kamenim spomenikom posvećen Migelu de Servantesu, Gran Via poznat i kao Brodvej Madrida, Kalje Major bivša glavna gradska ulica, Trg Puerta del Sol ili Kapija Sunca, Trg Cibelije, Kapija Alkala (Plaza de la Independencia). Slobodno popodne za individualno razgledanje. Mogućnost vožnje žičarom El Teleférico: vožnja 2.5km do zelene oaze grada, Casa de Campo ili posetu muzeju Prado(Museo del Prado) sa kolekcijom preko 7.000 slika, ili obilazak muzeja kraljice Sofije, gde možete videti jedno od najvažnijih remek dela Pabla Pikasa, sliku Gernika… Ili više volite fudbal? Onda svakako preporučujemo posetu španskoj sportskoj svetinji – muzeju Real Madrid i Santjago Bernabeu stadionu.  Individualni povratak u hotel.  Noćenje.

DAN 3. nedelja, 21.10./ MADRID- TOLEDO
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni poludnevni izlet za Toledo. Vožnja kroz Kastilju, kroz predivne pejzaže, koje opisuje Sevantes u „Don Kihotu”. Dolazak u Toledo, koji važi za jedan od najlepših gradova zemlje, čuven i  po tome što je u njemu živeo čuveni španski slikar– El Greko, koji je po slikama se vidi, bio jako zaljubljen u Toledo. Šetnja uskim krivudavim ulicama, razgledanje spolja katedrale (Catedral de Toledo), u kojoj se nalaze El Grekova platna, do sinagoge Santa Maria la Blanka,  razgledanje spolja Crkve Sv. Tome sa El Grekovim remek delom „Sahrana Grofa od Orgaza“. Popodne povratak u centar Madrida. Slobodno vreme u gradu.  Noćenje.

DAN 4. ponedeljak , 22.10/ MADRID-SEGOVIA
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan za individualna razgledanja ili odlazak na poludnevni izlet u Segoviu, koja je jedan od najzačajnijih gradova stare Kastilje, čiji je simbol jedan od najbolje očuvanih akvadukata ove vrste na svetu, starog 2000 godina kojim je čak i u 20. veku voda dopremana u grad. Poseta dvorcu Alkazar (ulaznice se posebno naplaćuju), rezidenciji kraljeva Kastilje, smeštenom na grebenu na ušću dve reke koji će Vas oduševiti svojom bajkovitošću i za koji se smatra da je bio inspiracija Voltu Dizniju. Slobodno vreme u Segoviji do 15:00h. Povratak u Madrid U 16.30h, transfer do aerodroma. Let za Sofiju u 19.55h. Po sletanju transfer do Beograda, Niša (i ostalih gradova zavisno od broja putnika). Kraj programa.

Redovna cena aranžmana

159,99 €

Promo cena aranžmana do 01.09.2018.

149,99 €

+ Avio karta , dinarski deo aranžmana od 10.000 dinara (zavisno od momenta rezervacije)
Devizni deo aranžmana je plativ na 5 mesečnih rata, od jula do novembra 2018.godine

Aranžman obuhvata:

 • * Avioprevoz  (dinarski deo aranžmana/napomena PROMENJIV i zavisi od momenta rezervacije! Plaća se u celosti jednokratno),
 • * dozvoljeni prtljag do 10 kg dimenzija 55x40x20 cm (dimenzije kompanije Ryanair),
 • * smeštaj u hotelu sa minimum 3*  u 1/2 ili 1/2+1 sobama sa TWC, u širem centru ili periferiji Madrida,
 • * transfer aerodrom – hotel u Madridu- aerodrom, i prvo večernje informativno panoramsko razgledanje centra grada,
 • * usluge stručnog vodiča, pratioca grupe tokom realizacije programa i planiranih razgledanja,

 

Aranžman ne obuhvata:

 • * individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
 • * doplate za troškove izleta, i ulaznica,
 • * transfer Niš-Sofija-Niš,
 • * transfer iz drugih gradova Srbije do aerodroma u Sofiji
 • * međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • * doplate za prtljag (po cenovniku aviokompanije, Ryanair),
 • * fakultativne izlete.

Rezervacija fakultativnih izleta je moguća tokom isplate aranžmana, plaćanje se vrši inopartneru u inostranstvu.
Fakultativni izleti su organizovani u saradnji organizatora i inopartnera.
Neke od cena fakultativnih izleta: Madrid, pešačka tura – oko 15€, Toledo 55€, Segovia oko 60€.
Napominjemo da su cene promenjiljve (!), i zavise od brojnog stanja, radnog/neradnog dana itd. Cena uključuje prevoz (autobuski, a u slučaju manje grupe putnika minibus ili organizovani prevoz vozom), kompletnu organizaciju izleta, usluge stručnog vodiča, razgledanje znamenitosti spolja bez ulaznica (osim ako nije drugačije navedeno).

Doplate na avio letu  (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje,  posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.
Doplata za posebne usluge –doplata za 1/1 sobu je 130€.

Način plaćanja:  sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banka Intese na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Dinamika plaćanja aranžmana:
Aranžman se može platiti u celosti (devizni i dinarski  deo), gotovinski, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom), a devizni deo na ime rezervacije 25%, a ostatak (75% dev. dela) na 3 jednake rate do 14 dana pre polaska.

Plaćanje na rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu:
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje dinarski deo aranžmana – avio karte u celosti (gotovinski ili platnom karticom, ili čekovima koji se odmah realizuju).

Deviznio deo aranžmana, može se platiti na mesečne rate deponovanjem čekova građana ili overene adm. zabrane na platu najkasnije 5 dana nakon rezervacije, s tim da se pre puta mora isplatiti 60% a posle puta maksimalno 40%.
Uvećanje na rate koje dospevaju na naplatu posle puta 10% na ime manipulativnih troškova.

Napominjemo da je dinarski deo aranžmana iznos, koji je promenjiv jer predstavlja iznos avio karte!
Zavisi od momenta prijave.  Let je organizovan kompanijom Ryanair iz Sofije.

NAPOMENE  U  VEZI  SMEŠTAJA:

 • Ime hotela biće poznato najkasnije 7 dana pre polaska. Opis hotela sa kojim agencija sarađuje  je u nastavku.
 • Hoteli su sa minimum 3* ili 4* u širem centru ili periferiji Madrida, dobro povezan gradskim prevozom sa centrom grada.
 • Organizator zadržava pravo da usled prebukiranosti, goste smesti u hotel sličan po kvalitetu i lokaciji.
 • Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih
 • objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV, klima uređaj).

AVIOPREVOZ- NAPOMENE I KORISNE INFORMACIJE:

Organizator vrši prodaju aviokarata na letu Ryanair kompanije iz Sofije za Madrid.
Cena dinarskog dela koja je iskazana – je najpovoljnija cena aviokarte u momentu objave programa putovanja.
Cene aviokarte izražena u dinarima, je vrlo promenjiva i organizator ne može da utiče niti predvidi cenu koju aviokompanija ističe.

U dinarski deo je uključena aviokarta, usluga štampanja aviokarte od strane organizatora, kao i osiguranje leta od otkaza u povratku.
Osiguranje leta od otkaza u povratku: uplatom aranžmana i kupovinom aviokarte preko organizatora putovanja, u cenu je uključen trošak nužnog smeštaja, transfera i troškove prvog slobodnog alternativnog leta. Ovim organizator preuzima punu odgovornost u slučaju otkazivanja leta iz Madrida, i bez obzira na postupak aviokompanije u tom slučaju obezbeđuje u najkraćem roku: transfer aerodrom- hotel- aerodrom, dalje nužan hotelski smeštaj na bazi polupansiona (večera,doručak), i organizaciju povratka putnika narednim slobodnim letom, shodno slobodnim mestima na letu iste ili drugih aviokompanija.

U slučaju da putnik insistira da sam izvrši kupovinu avio karte, i organizuje individualno transfer do/od polaznog aerodroma, te  organizatoru uplati samo devizni deo, na ime boravka i turističkih usluga u Madridu, agencija organizator kao početak svojih usluga smatra doček putnika na aerodormu u Madridu, a kao kraj svojih usluga smatra transfer klijenta poslednjeg dana boravka (15.03.) od hotela do aerodroma.
U ovakvom slučaju, u slučajevima otkaza ili dužeg odlaganja leta od strane aviokompanije, organizator nema obavezu zbrinjavanja (transfera, hotelskog smeštaja, usluga polupansiona i organizacije povratka), već taj klijent refundacije i zbrinjavanje u inostranstvu mora potraživati direktno od aviokompanije gde je izvršio uplatu.
U slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, na dinarski deo-primenjuju se tarife otkaza koje propisuje avio kompanija.
Napominjemo da aviokompanije u slučaju otkaza, zadržavaju visok procenat iznosa aviokarte .
U slučaju otkaza od strane putnika, na devizni deo, primenjuju se Opšti uslovi organizatora, TA HaloTravel agencije.

OPIS  TRANSFERA DO AERODORMA:
Transfer do aerodorma NIJE uračunat u cenu dinarskog dela koji organizator ponudi klijentu.  Transfer do aerodrome u Sofiji  je udobnim mini autobusom ili autobusom uz doplatu. Cena doplata biće poznata po formiranju grupe (10 dana pre polaska, a uobičajena cena povratnog transfera iz Niša za Sofiju oko 30-35€).

OPŠTE NAPOMENE:

Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost.  Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče  (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
 • Potpisnik  ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u Španiji, i  da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju Španije i u tom slučaju će ovakav slučaj  tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
 • Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji  ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u Španiji.
 • Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
 • Obavezno blagovremeno proveriti u agenciji regulative vezane za dozvoljeni prtljag (dimenzija, težina, sadržaj),
 • preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.

 OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA: U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja za otkaz putovanja,  osiguranje putne odgovornosti, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje paketa putnog osiguranja. 

Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000.- Eura kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0142/2017 od 25.01.2017. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687,  prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054832 od 25.01.2017.godine  Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”( Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske  presude,odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.

SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

 Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca kat. OTP br.254 od 12.02.2010.. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel sa kojim su putnici dužni da se upoznaju.  Program rađen na bazi minimum 20 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasnije 5 dana pre puta, kao i  da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče.

 • WiFi
 • Peskiri
 • Klima
 PlazaMayor

Region (Madrid sa okolinom) se sa oko 5 miliona stanovnika ubraja u najveće evropske metropole. Sam grad Madrid (bez predgrađa) je sa svojih 3,1 milion stanovnika, posle Londona i Berlina, treći najveći grad u Evropskoj uniji.