HOTEL PALM ROYAL RESORT – SOMA BAY 5* ALL

Hurgada se nalazi na oko 5 sati vožnje (530 km) južno od Kaira. Najveca atrakcija je besprekorno čisto i toplo more. Od Nila je deli oko 150 km kamenite pustinje čiji vrhovi prelaze 1700 m. Širom grada nalazi se veliki broj restorana, radnji, barova, malih pabova i internet kafea. Podvodni svet je izuzetno bogat tako da je Hurgada popularna i kod ronilaca. Pored lepih plaža, interesantan je i mali arhipelag nenaseljenih koralnih ostrva sa prelepim podvodnim svetom.

OPIS SMEŠTAJA:

Hotel Palm Royal Resort – Soma Bay 5*

Hotel Sentido Palm Royal 5* se nalazi u atraktivnom zalivu Soma Bay, na sopstvenoj peščanoj plaži, 50km od Hurgade i aerodroma. Soma Bay zaliv je odličan izbor za one koji žele peščane plaže, ronjenje, sportove na vodi… Plaža na kojoj se nalazi hotel važi za jednu od najlepših u ovoj regiji. Samo mali deo plaže je u koralima i grebenu gde je idealno za avanturiste željne ronjenja. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Hotel poseduje bazene za odrasle i decu, bogat program za male i velike, animacije unutar hotela i na vodi, igrališta, terene, spa centar (uz doplatu)…

Usluga All Inclusive – samoposluživanje

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • Avio prevoz – redovni let Beograd – Hurgada – Beograd
 • Ručni prtljag (6 kg) i čekirani prtljag (23 kg)
 • Aerodromske takse
 • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge i broja noćenja
 • Usluga predstavnika na destinaciji
 • Troškovi organizacije

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
 • Organizovan transfer do aerodroma
 • YQ taksa (promenljiva i ne može biti osnov otkazivanja aranžmana)
 • Egipatska viza (plaćanje pri sletanju u Hurgadu oko 25$)
 • Troškovi fakultativnih izleta

Način plaćanja:  * rezervacija uplatom 30% iznosa aranžmana, 30%, ostatak do 21 dan pre polaska,

Odloženo plaćanje:

* ostatak (iznos do 40% aranžmana) deponovanjem čekova, adm.zabrane ili kreditnom karticom, na rate do 20. novembra 2023. godine.

Deponovanje čekova, ili overene administrativne zabrane, kreditne kartice obavezno najkasnije 10 dana po rezervaciji.

NAPOMENA:
Za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 10 dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora. Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

Cene su informativnog karaktera i mogu se korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta i promene tarifa prevoznika i promene cene avio taksi.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan – Beograd (aerodrom Nikola Tesla) – Hurgada – Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla dva sata pre poletanja. Let avio kompanijom Air Cairo Beograd – Hurgada. Po sletanju na aerodrom u Hurgadi i obavljanja viziranja, transfer putnika do odabranog hotela. Smeštaj putnika.

2 – 6/7. Dan – Boravak putnika u hotelu na bazi izabrane usluge.

7/8. Dan – Napuštanje hotela putnika po pravilima hotela. Transfer putnika od hotela do aerodroma u Hurgadi. Direktan let kompanijom Air Cairo Hurgada – Beograd. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Sve COVID mere ulaska u zemlju su ukinute.

Obaveštenje o polasku/vremenu leta biće istaknuto na sajtu organizatora najkasnije dan pre polaska, a putnici su dužni da se informišu i provere vreme leta blaovremeno na sajtu organizatora ili na dežurni telefon agencije.

*  Obaveza je putnika da budu na aerodromu dva (2) časa pre predviđenog leta,

*  Obavezno preuzeti Opšte uslove putovanja organizatora i sa istim se upoznati pre prijave za aranžman,

*  Pročitati i proučiti detaljan opis smeštaja (lokacija, udaljenost od plaže, centra, usluga, servis…) prilikom rezervacije

*  Detaljan opis hotela dostupan na sajtu organizatora.

*  Putnici ulaze u očišćene, spremljene sobe, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni istih,

*  Putnici su dužni da se pridržavaju kućnog reda  (kućni red možete dobiti blagovremeno u agenciji).

*  Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da granične ili carinske vlasti ne dozvole izlazak (iz Srbije) klijentu, ili ulazak na teritoriju  

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA:.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 2.000  eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini od 50.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po polisi broj 30000031790 od 01.12.2022.god.  Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja, Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske  presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

 • SREĆAN PUT ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

    Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br.217/2021. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, koje su  putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta

Cena

po osobi od

REZERVIŠI
Call Now Button