fbpx
-->--> -->-->
Halo Travel Turisticka AgencijaHalo Travel Turisticka Agencija
Forgot password?

Prestonice Baltika

Rezervacija

Prestonice Baltika /

 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Helsinki Finska najpovoljnije putovanje 2017
 • Helsinki Finska 2017
 • Helsinki Finska najpovoljnije putovanje 2017
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Helsinki Finska najpovoljnije putovanje 2017
 • Helsinki Finska 2017
 • Helsinki Finska najpovoljnije putovanje 2017
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku
 • Putovanje u Svedsku i Finsku

BELE NOĆI U PRESTONICAMA BALTIKA

avionom, 8 dana,polazak u sredu 03.06., povratak u četvrtak 11.06.2020.

STOKHOLM – HELSINKI – TALIN – ST. PETERSBURG

 

DAN 1. sreda, 03.06./ STOKHOLM
Okupljanje na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu, najmanje dva časa pre leta (ili alternativno, po želji putnika, transfer do aerodroma u Budimpešti, i let iz Budimpešte). Direktan let za Stokholm. Po sletanju, transfer grupe autobusom do obližnje Sigtune, srednjovekovne varoši, značajne po svojim crkvama, trgovima, a posebno kao mesto gde se uspostavlja Švedska država (ulazi u cenu). Vožnja do Stokholma i panoramski razgled glavnog grada Kraljevine Švedske sa vodičem (ulazi u cenu), koji se prostire na 14 ostrva: Ridarhaus-barokna plemićka kuća, živopisni lučki kvart između Esteriangatan i Skepsona, Stadshuset–gradska većnica, iz 1923.godine, Konserthuset- mesto gde se dodeljuju Nobelove nagrade, Kraljevska Opera- jedna od najvećih kuća ovog tipa na svetu, Gotland Teatar…..Slobodno vreme u centru grada za individualni obilazak, šoping…..Smeštaj u hotel. Večera. Noćenje.

DAN 2. četvrtak, 04.06./  STOKHOLM
Doručak. Slobodan dan u Stokholmu, ili organizovani fakulatativni obilasci palata, muzeja na ostrvu Đurgarden, Skansen-najstariji muzej na otvorenom, Vasa, Abba, Vikinški muzej……ili moguć fakultataivni poludnevni izlet na ostrvce Birka, i obilazak muzeja na otvorenom. Nakon obilaska slobodno vreme u centru grada za individualni obilazak, razgledanje, šoping….Individualni povratak u hotel. Noćenje.

DAN 3. petak, 05.06/ STOKHOLM
Doručak. Napuštanje hotela, slobodno vreme do polaska u luku, ili organizovan fakultativni obilazak dvorca Drottningholm ili slobodno vreme u centru grada za šoping i individualno razgledanje…..U popodnevnim časovima transfer  grupe do luke, ukrcaj na brod, smeštaj u kabine, i isplovljavanje ka Talinu. Dnevno-noćna plovidba, tokom koje gosti mogu koristiti ponudu restorana, kafea, prodavnica, teatra, bioskopa, na brodu…

DAN 4. subota 06.06./ TALIN – HELSINKI
…uplovljavanje u vode Estonije, doručak na brodu. Iskrcavanje sa broda, potom panoramski razgled šarmantne prestonice Estonije (ulazi u cenu)  sa vodičem,  zemlje belih noći, očuvanih srednjovekovnih građevina i bogate istorije koja će vas zaintrigirati čim kročite u njen glavni grad- živopisni i bajkoviti Talin. Ovaj grad se nalazi na spisku kulturne baštine UNESCO-a i sa gracioznošću kombinuje modernu tehnologiju sa srednjovekovnim duhom. Obilazak starog grada: katedrala Aleksandra Nevskog (najveće pravoslavne ruske crkve u Estoniji), zgrada Parlamenta, bašta Danskog Kralja, Katedrala Sv. Olafa…. Slobodno vreme u centru za individualne aktivnosti. U večernjim časovima, ukrcaj u brod, isplovljavanje ka Helsinkiju u 19.30h.  Dolazak u Helsinki, transfer ka hotelu i prvo, informativno, upoznavanje sa gradom. Smeštaj u hotel. Noćenje.

DAN 5. nedelja 07.06./ HESLINKI – ST. PETERSBURG
Doručak.  Napuštanje hotela. Svoj glavni grad Finci nazivaju „ćerkom Baltika“. Nalazi se na obali Finskog zaliva i odiše posebnim šarmom. Centar grada je Senatorski trg kojim dominira snežno bela luteranska katedrala, a u blizini su i druge značajne znamenitosti. Razgled- pešačka tura sa vodičem (ulazi u cenu): Spomenik Sibelijusa, Crkva u steni, park Kaivopuisto koji je u 19. veku predstavljao popularnu banju i odmorište severnoevropskog plemstva, Riblja pijaca na kojoj se mogu probati ukusni kolači i supa sa pavlakom, park Esplanada koji još zovu “Jelisejskim poljima Helsinkija”, lepa i skromna predsednička palata, staro zdanje parlamenta ujedno  najstarije gradjevine u gradu i Sveaborg – švedska tvrdjava. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim časovima ukrcavanje grupe u autobus, i polazak ka Sankt Petersburgu (370km). Vožnja uz pauze radi odmora, osveženja i graničnih formalnosti. Dolazak u Sankt Petersburg u večernjim časovima, transfer ka hotelu i prvo, informativno, upoznavanje sa gradom. Smeštaj u hotel. Noćenje.

DAN 6. ponedeljak 08.06/ ST. PETERSBURG- PETROPAVLOVSKA TVRĐAVA -VOŽNJA KANALIMA
Doručak. Prepodnevni panoramski razgled grada sa vodičem: Isakijevska saborna crkva, upoznavanje sa istorijskim centrom grada, Aničkov dvorac, Stroganovski dvorac, Aničkov most, Kazanska katedrala, Crkva spasitelja, reka Neva sa pogledom na katedralu Petra i Pavla. Slobodno popodne u centru grada za individualne aktivnosti i obilaske…. Mogućnost fakultativnog obilaska unutrašnjosti Petropavlovske tvrđave, na reci Nevi, i oko koje se razvio današnji Sankt Peterburg. Tvrđava se uspostavlja početkom XVIII veka, i prvobitna je bila drvene građe. Današnji impozantni zidovi, kapije čuvaju važna i velelepna zdanja poput Petroplavske katedrale iz 1712. godine, u kojoj su sahranjeni ruski carevi, sve do pretposlednjeg Aleksandra III. Tvrđava je kao dugo služila kao garnizon i zatvor, a među prvim zatočenicima bio je Petrov sin Aleksej, i druge poznate ličnosti poput Dostojevskog, Trockog pa veruje se i Jopsip Broz Tito. Slobodno veče u centru grada ili mogućnost fakultativne vožnje kanalima i razgled Sankt Petersburga sa reke. Povratak u hotel individualno.Noćenje.

DAN 7. utorak 09.06./ ST. PETERSBURG – CARSKO SELO- PAVLOVSK
Slobodan dan u St.Petersburgu ili fakultativni izlet u Carsko selo- Puškin, simbol preporoda Rusije i njene kulture. Poseta velelepnoj palati i monumentalnom parku, koji su brilijantani spomenici svetske arhitekture i umetnosti iz perioda XVIII do XX veka. U Carskom selu predstavljen je čitav niz umetničkih stilova, od barokne do klasičnih epoha. Carski vladari od Katarine I do Nikole II ostavili su svoj trag . Nastavak puta za Pavlovsk, jednu od najbolje očuvanih carskih palata. Sam dvorac, koji je bio i letnja carska rezidencija, raskošno je neoklasično zdanje okruženo engleskim parkom, prvim u carskoj Rusiji. Posle smrti cara Pavla, dvorac je dodeljen njegovoj supruzi Mariji Fjodorovnoj. Delovi dvorca su uništeni u velikom požaru ali je 1803. potpuno restauriran. U dvoranama palate nalaze se jedinstvene zbirke slika, skulptura, bronze, porculana, nameštaja, koje su primljene kao diplomatski pokloni od kraljevskih dvorova Evrope. Pavlovski Park od svog osnivanja je poznat kao najbolji park pejzaža na svetu. Park je jedan od najvećih u Evropi, njegova površina je preko 600 hektara. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 8. sreda 10.06./ ST. PETERSBURG – PETERHOF – ERMITAŽ
Doručak. Polazak na poludnevno fakultativno razgledanje Peterhofa. Nacionalna rezidencija na obali Finskog zaliva nalazi se 20 kilometara zapadno od Sankt Petersburga, i za vreme Petra Velikog bila je stvar međunarodnog prestiža. Izgradio ju je 1705. godine i lično učestvovao u sastavljanju arhitektonske i pejzažne kompozicije. Središte čitavog kompleksa Peterhof je Velika palata, zgrada koja se sastoji od tri stotine metara linearne barokne kompozicije. Rezidencija ruskih careva je jedan od najvećih spomenika Evrope i pod zaštitom je UNESCO-a. Muzejska zbirka obuhvata više od tri i po hiljada antičkih eksponata koji su izloženi u 30 soba i prostorija palate. Najveća dvorana ima površinu od 330 kvadratnih metara.Sve do Oktobarske revolucije služio je kao carska rezidencija, da bi 1918. bio pretvoren u muzej. Posle rata započeta je rekonstrukcija koja traje i danas. Brojne fontane, zbog kojih je ovaj muzej dobio ime „ruski Versaj“, ponovo su proradile 1946. Godinu dana kasnije napravljena je i kopija statue Samsona a ubrzo je na svetlost dana izašla i sva lepota barokne arhitekture Peterhofa čiji su ukras ne samo park, već i brojne  fontane (više od 100). Povratak u St.Petersburg, slobodno vreme ili fakultativna poseta muzeju Ermitaž- najvećeg muzeja na svetu sa preko tri miliona eksponata izloženih u šest zgrada na obali Neve. Glavna zgrada je Zimski dvorac, nekada zvanična rezidencija ruskih careva. Kolekcija muzeja vuče korene još iz 1764. iz zbirke umetničkih predmeta carice Katarine II. Najznačajnije zbirke su svakako one sa delima Mikelanđela, Da Vinčija, Rembranta, Rubensa, Van Goga, Pikasa, Matisa…. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 9. četvrtak, 11.06./ ST. PETERSBURG
Doručak. Napuštanje hotela i transfer grupe do aerodroma, prijava za let za Beograd (ili alternativno za Budimpeštu, po želji putnika)  Sletanje na aerodrom. Kraj programa

cena paket aranžmana bez aviokarte

635€

cena paket aranžmana sa aviokartom i prtljagom od 23kg

930€

aranžman je plativ i na više mesečnih rata, tokom 2020.godine

 

Aranžman obuhvata:

 • * avioprevoz  (sa uključenim aviotaksama,i prtljagom od 23kg, u iznosu od 295e, u momentu sastavljanja programa putovanja),
 • * kabinski prtljag uključen u cenu, do 8kg, po regulativama aviokompanije,
 • * smeštaj u hotelima sa 3 ili 4**** u Stokholmu (2), Helsinkiju (1), St.Petersburg (4), u 1/2 i 1/2+1 sobama,
 • * ishrana na bazi doručka švedski sto, u predviđenim smeštajnim objektima,
 • * smeštaj, 1 noćenje, u brodskim kabinama (Inside B Cabins 2 Berth) sa doručkom,
 • * usluge stručnog vodiča za planirana razgledanja,
 • * usluge pratioca grupe tokom realizacije programa,
 • * prevoz  autobusom ili miniautobusom turističke klase, po programu,

 

Aranžman ne obuhvata:

 • * individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,
 • * fakultativne izlete i obilaske, kao i ulaznice za muzeje, galerije,
 • * troškove gradskog prevoza tokom boravka,
 • * doplatu za višu kategoriju kabine na brodu iz Stokholma (sa prozorom, sa terasom, apartman lux i slično, na upit, po cenovniku kompanije),
 • * doplate za ishranu (ručak, večera), van onog predviđenog programom,
 • * transfer do aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu i povratno,
 • * obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
 • * boravisne takse koje se plaćaju na recepciji hotela

 

Cene fakultativnih izleta:

 • * Palata Drotningholm, razgled sa vodičem, sa ulaznicom, oko 30€,
 • * muzej Vasa, vikinški muzej…..(transfer i vodič bez ulaznica) 15€,
 • * Muzej Ermitaž (vodič i ulaznica ) 40€, Puškin (Carsko selo) i Pavlovsk 50€, Peterhof 45€ (Gornji i Donji park ,bez dvorca)

 

Doplate na avio letu  (veći prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje,  posebna mesta u avionu ili klasa), plaćaju se prilikom rezervacije.
Doplata za posebne usluge  (1/1 soba & kabina, doplata za večeru, posebnu sobu), moguća na upit.

Način plaćanja:  sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana.

Dinamika plaćanja aranžmana:
Sva plaćanja se vrše po srednjem kursu NBS u momentu plaćanja.
Aranžman se može platiti u celosti gotovinski, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.
Aranžman se može platiti na rate tako što se prilikom rezervacije uplaćuje  300€ (gotovinski ili platnom karticom), a ostatak na 3 jednake rate do 14 dana pre polaska.

Napominjemo da je cena aranžmana fiksna za sve sklopljene i rezervisane ugovore.
Promena cene je moguća za novoprijavljene, u slučaju promene cene aviokarte.
Zavisi od momenta prijave.  Let je organizovan kompanijom Air Serbia, ili alternativno, po želji putnika, iz/do Budimpešte, uz  transfer do/od aerodroma u Budimpešti.

NAPOMENE  U  VEZI  SMEŠTAJA:

 • Ime hotela biće poznato najkasnije 7 dana pre polaska. Hoteli su sa minimum 3*** ili 4*** u    širem centru Stokholma, Helsinkija, St.Petersbugra
 • Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih
 • objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV, klima uređaj)

 

OPIS  SMEŠTAJA – HOTELA:
Agencija organizator, predstavlja planirane hotele za smeštaj grupe za ovo putovanje. U slučaju prebukiranosti, organizator se obavezuje da goste smesti
u hotel iste ili više kategorije, a po kvaitetu i sadržaju isti, sličan kao dole navedeni.

 • Hotel Scandic Kungens Kurva Hotel ***, Stokholm    https://www.scandichotels.com/, u južnom delu  Stokholma, nedaleko od Ikee, na 20 min vožnje oda samog centra Stokholma. Hotel raspolaže bazenom i saunom, restoranom, barom, dobe TWC sa SAT TV. Doručak na bazi švedskog stola.
 • Hotel Scandic Hotel Park 3***, Helsinki https://www.scandichotels.com/hotels/finland/helsinki/scandic-park-helsinki, Nalazi se na par koraka od samog centra Helsinkija. Hotel, raspolaže sa bazenom i saunom, restoranom, barom. sobe TWC sa SAT TV.  Doručak švedski sto
 • Smeštaj na brodu Tallink Silja Line je u (ekonomi Inside B Cabins 2 Berth) kabinama TWC i TV, površine 9m2 sa sopstvenim  toaletom, za 2 -4 osobe, (bez prozora), na palubama 5,8 i 9. Smeštaj i inventar su u ovim, osnovnim kabinama, napominjemo- oskudni. Klijent može prilikom rezervacije izvršiti doplatu za komotnije tipove kabina ukoiko su dostupni u momentu rezervacije. Organizator ne garantuje raspoloživost različitih tipova kabina, a posreduje ukoliko klijent zahteva viši konfor (confort, de luxe, suite) kabine.
 • Hotel ROSSYIA ***, ST.Petersburg, https://rossiya-hotel.ru/en/, nalazi se na 5 minuta od metro stanice Park Pobede, hotel raspolaže sa 392 soba. Sobe su sa TWC, TV, frižiderom, fen za kosu. Sobe koje imaju klimu, se mogu rezervisati uz doplatu (oko 5e dnevno).

Fakultativni program, nije sastavni deo ponuđenog aranžmana, i samim tim nije obavezan. Fakultativne aktivnosti se organizuju i realizuju od strane inopartnera, i zavise od brojnog stanja. Minimum za realizaciju fakultativnog izleta je 25 putnika. Agencija organizator, u slučaju manjeg broja zainteresovanih putnika, može ponuditi određen izlet reorganizovati, koristeći javni gradski prevoz ili korigovati cenu, koju klijent nije u obavezi da prihvati.

OPIS  TRANSFERA U ZEMLJI:
Transfer do aerodorma NIJE uračunat u cenu dinarskog dela koji organizator ponudi klijentu.

OPŠTE NAPOMENE:

Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost.  Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
 • Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče  (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
 • Potpisnik  ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u Rusiji/Švedskoj/Finskoj/Estoniji, i  da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
 • Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju Švedske/Finske/Estonije i Rusije  i u tom slučaju će ovakav slučaj  tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
 • Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji  ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u Rusiji,Švedskoj,Finskoj,Estoniji,
 • Program rađen na bazi minimum 35 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
 • Obavezno blagovremeno proveriti u agenciji regulative vezane za dozvoljeni prtljag (dimenzija, težina, sadržaj),
 • preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.

 

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA:
U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije regulisano Zakonom i to osiguranje putne odgovornosti, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje,  paketa putnog osiguranja. 
Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po Ugovoru o Garanciji putovanja broj 0142/2019 od 25.01.2019. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 300060052 od 25.01.2018. Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”, Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja,kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom  na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs.
(Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske  presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)
Ovlašćeni inopartner organizatora je TRANS NORDIC TOURS Kopenhagen.

 SREĆAN PUT I LEP PROVOD ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca kat. OTP br.254 od 12.02.2010.. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel sa kojim su putnici dužni da se upoznaju.  Program rađen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta, kao i  da promeni raspored u programu putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče.

 • BesplatanWiFi
 • Recepcija na ulazu
 • Bazen
 • Klima 5€ dnevno
 • Fen

Putovanje u Svedsku i Finsku

Švedska, zvanično Kraljevina Švedska, nordijska je zemlja u Skandinaviji, u severnoj Evropi. Graniči se sa Norveškom na zapadu, Finskom na severoistoku. Na jugozapadu Eresundski most spaja Švedsku sa Danskom. Moreuz Skagerak moreuz na jugozapadu, Baltičko more i Botnijski zaliv su na istoku. Švedska ima relativno malo stanovnika, i poznata je po velikim mirnim šumama i planinskom divljinom.