EGIPAT USKRS I 1. MAJ

Uz ovu promotivnu ponudu važi program putovanja Egipat leto 2023 i Opšti uslovi putovanja organizatora.
Cena izražena u evrima, po osobi, paket aranžman sa prevozom.
Rezervacija 30% aranžmana, ostatak u jednakim ratama do 21 dan pre polaska ili uplatom u celosti prilikom rezervacije.
Plaćanje na rate: Uplata 30% od celokupnog iznosa aranžmana, ostatak 30% 21 dan pre polaska, ostatak od 40% u jednakim mesečnim ratama do 10.08.2023. uz deponovanje čekova ili overene administrativne zabrane.
 
NAPOMENA:
Za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 10 dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora. Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.)
Cene su informativnog karaktera i  mogu se korigovati shodno Opštim uslovima putovanja, a u slučaju promena u kursu razmene valuta i promene tarifa prevoznika i promene cene avio taksi.
 
 

Cena

po osobi od

REZERVIŠI
Call Now Button