Krf avionom – Potamaki hotel 3*

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • avioprevoz Niš-Krf-Niš, sa ručnim prtljagom/torbom (40x20x25 cm) Ryanair avio kompanijom,

 • transfer modernim minautobusom ili autobusom, aerodrom-smeštaj-aerodrom uz asistenciju predstavnika na destinaciji,

 • smeštaj na bazi 7 ili 14 noćenja, zavisno od izabranog datuma polaska,

 • usluge predstavnika agencije na destinaciji tokom boravka

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • doplata za boravišnu taksu, plaća se na na recepciji u iznosu 3€ po sobi po danu boravka (ukupno 21 € )

 • posebna mesta na letu/ ili spojena mesta na letu, doplata 12€ po putniku,

 • putno zdravstveno osiguranje ( po cenovniku osig. kompanija),

 • ishrana tokom boravka, fakultativni izleti tokom boravka,

 • doplate za prtljag na letu (10kg kabinski 45€, 10kg čekirani prtljag 55€, čekirani prtljag 20kg staje 75€) u momentu rezervacije,

 • kasnije promene: doplate za prtljag, izmene tarife, promenu imena, kao i ostale usluge koje ovim programom nisu pomenute

 • Doplata za večeru: 90€ po osobi, deca do 12god. 45€ 

Sajamska akcija:

*5% popusta za za uplate u celosti do 01.03.2024.

Način plaćanja:

* 20% iznosa aranžmana prilikom rezervacije,

* 30% do 90 dana pre puta,

* 30% do 45 dana pre puta,

* 20% do 21 dan pre polaska

Odloženo plaćanje (februar 2024- decembar 2024.):

* na jednake mesečne do kraja 2024. god, za ugovore sklopljene do 01.03.2024. (Bez kamate i bez uvećanja).

Deponovanje čekova, ili overene administrativne zabrane, kreditne kartice obavezno najkasnije 7 dana po rezervaciji.

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 3 dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o

saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora.

Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan:

moguć transfer do aerodroma (Beograd,Čačak, Vranje, Bor, cena zavisi od broja putnika/isključivo na upit). moguć organizovan parking na aerodromu uz nadoknadu po tarifi (za goste koji dolaze autom do aerodroma) Okupljanje na aerodromu Konstantin Veliki 2 časa pre leta,

Direktan let za Krf, nedelja u 20.50h, po sletanju transfer do izabranog smeštaja. Odmor. Noćenje

2.-8.dan:

boravak & odmor, uz mogućnost organizovnja fakultativnih izleta a u organizaciji inopartnera agencije na Krfu.

8. dan:

Odjava i transfer za goste let nedeljom u 20.10h.

Slobodno vreme do polaska. Transfer do aerodroma, prijava za let. Direktan let, sletanje na aerodrom Konstantin Veliki. Kraj programa.

(Napomena: vremena leta data u momentu objave ovog programa, mogu biti promenjena od strane aviokompanije).

POPUSTI ZA DECU:

Jedno dete od 0 do 1,99 godina u pratnji 2 punoplatežne osobe plaća 60€, po ceni iz cenovnika, nema sedište u avionu i na transferu, koristi zajednički ležaj.

Jedno dete do 6.99 godina, u pratnji 2 punoplatežne osobe plaća 205€-385€, zavisno od termina a po ceni iz cenovnika, ima sedište u avionu i na transferu, koristi zajednički ležaj.

ODBITAK ZA SOPSTVENI PREVOZ: 100€ po osobi

ODBITAK ZA SPAJANJE SMENA: 130€ po osobi

OPIS SMEŠTAJA:

Benitses – popularno letovalište na Krfu, nekada ribarsko selo, koje osamdesetih godina prošlog veka stiče popularnost kao letnja destinacija . Ovo letovalište se nalazi svega 11 km od aerodroma, sa centrom je odlično povezan autobuskim linijama koje saobraćaju tokom celog dana, glavnom ulicom/putem uz more. Bujna vegetacija, prijatna klima, bistro i čisto more i duga peščano-šljunkovita plaža krase ovo letovalište. Benitses je takođe nagrađivan Plavom zastavicom zbog kvaliteta plaža. Čuven je i po izvorištima vode, odakle i dobija naziv. Plaža je uređena ležaljkama i suncobranima i pruža mogućnosti za sportove na vodi. Duž mesta nižu se restorani, taverne sa tradicionalnom grčkom kuhinjom, picerije, kafići i barovi. Predstavlja dobar izbor za one koji žele pravi odmor, u mesto koje ima taverna i barova, ali ne previše, te ga preporučujemo za porodice sa decom i one željne mirnijeg odmora.

Hotel Potamaki 3* se nalazi u Benitsesu, na ulici uz more, uz samu peščanu plažu. Od glavnog grada Krfa je udaljen 12 km . Na 100 m od hotela se nalazi autobusko stajalište, kojim su gosti povezani sa svim delovima ostrva. . Hotel Potamaki 3 * se sastoji od četvorospratne zgrade sa liftom, sobe glavnom površinom oko 18m2, hotel raspolaže bazenom i svojim delom peščane plaže koja se nalazi neposredno ispred hotela. Sve sobe poseduju TWC, satelitsku televiziju, wifi, balkon. U prizemlju se nalazi veliki bar sa terasom, na kojoj često tokom leta ima prijatne muzike ili organizovane zabave/animacije za decu. U prizemlju se nalazi restoran gde se služi doručak i večera ( uz doplatu ). Hotel preporučujemo posebno porodicama sa decom, zbog blizine plaže, prostranog lobija i restorana, čistog vazduha i mora, i prijatne porodične atmosfere.

VAŽNE NAPOMENE

 • Obavezno proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska dva dana ranije.

 • Putnik je u obavezi da pre prijave proveri važnost i valjanost pasoša,

 • Obavezno preuzeti Opšte uslove putovanja organizatora i sa istim se upoznati pre prijave za aranžman,

 • Pročitati i proučiti detaljan opis smeštaja (lokacija, udaljenost od plaže, centra, usluga, servis…) prilikom rezervacije

 • Detaljan opis kuća dostupan na sajtu organizatora i/ili u katalogu za leto 2024.

 • Putnici ulaze u očišćenje, spremljene sobe, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni istih,

 • Putnici su dužni da se pridržavaju kućnog reda (kućni red možete dobiti blagovremeno u agenciji).

 • Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da granične ili carinske vlasti ne dozvole izlazak (iz Srbije) klijentu, ili ulazak na teritoriju EU/Grčke, i u tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja

 • Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda (ležaj/krevet je dužine 185 – 190 cm, a širine, standardno 75 – 90 cm i francuski-bračni 120 – 140 cm). Broj osoba iz cenovnika ne znači i broj kreveta u studiu/apartmanu, već mogućnost da se smesti taj broj osoba, bilo u standardnim bilo u bračnim krevetima.

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA:

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 2.000 eura i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini od 100.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po polisi broj 30000037949 od 01.12.2023.god. Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja, Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

SREĆAN PUT ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br.217/2021. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, koje su putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.

Cena

po osobi od

od 429e
REZERVIŠI
Call Now Button