KRF AVIONOM – Potamaki hotel 3*

CENOVNIK LETO 2023 U PRIPREMI

 

Legenda:

1/2: dvokrevetna soba  III – cena aranžmana za treću osobu u sobi 1/2+1

Singl 1/1- cena sobe za jednu osobu, jednokrevetna soba.

Doplate za večeru: odnosi se na bazi kompletnog boravka po osobi, početak usluge večera, poslednja usluga doručak u hotelu.

Cene u tabeli su iskazane u EUR po osobi, paket aranžman.

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Aranžman je rađen na bazi trenutne, osnovne i najpovoljnije tarife avio karte. U slučaju kada nema mesta na kalkulisanoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Kada klijent izvrši potvrdu rezervacije odnosno uplati aranžman ilI rezervaciju, izdaje se avio karta.

Putnik je u obavezi da pri rezervaciji priloži kopiju pasoša sa kojim putuje.  Napominjemo da jednom izdata karta, koja se izdaje prilikom rezervacije, nema mogućnost promene imena ili datuma, i ima više tarife promene ili dodavanja prtljaga ukoliko se klijent nije odlučio prilikom rezervacije. Organizator putovanja nije ovlašćen niti može da proverava valjanost isprava/pasoša sa kojim putnik putuje, stoga napominjemo da pre rezervacije klijent proveri važnost i ispravnost istih. Cena rezervacije može da varira u zavisnosti od datuma polaska i povratka. Karta se čekira 24 časa pre puta i putniku uručuje mailom, drugim ugovorenim sredstvima komunikacije, ili direktno od našeg predstavnika na aerodromu prilikom sastanka putnika.

Mesto u avionu, rapoređuje/dodeljuje aviokompanija, ukoliko putnik nije izvršio rezervaciju/doplatu posebnog mesta/spojenih mesta.

Prilikom povratka, čekiranje se takođe vrši 24h pre leta, te kartu putnik uručuje predstavnik agencije na destinaciji.

 
 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– avioprevoz Niš-Krf-Niš, sa ručnim prtljagom/torbom (40x20x25 cm),

– transfer modernim minautobusom ili autobusom, aerodrom-smeštaj-aerodrom,

– smeštaj u hotelu Potamaki beach, Benitses na bazi  7 ili 10, ili 11 noćenja, zavisno od izabranog datuma polaska,

– uslugu u hotelu, na bazi doručka, švedski sto,

– usluge predstavnika agencije na destinaciji

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 – doplata za boravišnu taksu, plaća se u na licu mesta u iznosu 1,5€ po danu po sobi po danu boravka,

– putno zdravstveno osiguranje ( po cenovniku osig. kompanija)

– doplate za prtljag na letu (10kg kabinski 30€, 10kg čekirani prtljag 40€, čekirani prtljag 20kg staje 55€) u momentu rezervacije,

– kasnije doplate za prtljag, izmene tarife, promenu imena i sl., 4kao i ostale usluge koje ovim programom nisu pomenute.

Način plaćanja: 

* rezervacija uplatom 30% iznosa aranžmana, 30% do 01.maja, ostatak do 21 dan pre polaska,

Odloženo plaćanje:

* rezervacija uplatom 30% iznosa aranžmana, 30% do 01.maja, ostatak od 40% na rate do kraja godine,

* ostatak (iznos do 40% aranžmana) deponovanjem čekova, adm.zabrane ili kreditnom karticom, na rate do 10.12.2022

Deponovanje čekova, ili overene administrativne zabrane, kreditne kartice obavezno najkasnije 7dana po rezervaciji.

 

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 7 dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora.

Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

 

SPAJANJE SMENA: Kod spajanja smena, aranžman na 14 dana, odbitak je 110€ za odraslu, III osobu, dete.

ODBITAK ZA SOPSTVENI PREVOZ: 100€ po osobi

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan –

moguć transfer do aerodroma (Beograd, Čačak, Vranje, Bor, min 4 pax, cena zavisi od broja putnika) .

Moguć organizovan parking uz nadoknadu po tarifi, (za goste koji dolaze sopstvenim autom do aerodroma).

Okupljanje na aerodromu Konstantin Veliki 2 časa pre leta,

Direktan let za Krf, po sletanju transfer do izabranog smeštaja. Odmor. Noćenje

2.-8.dan/11. dan /15.dan

Odmor, uz mogućnost organizovnja fakultativnih izleta u saradanji sa inopartnerom.

8.dan/ 11. Dan/12.dan

(zavisno od dužine boravka i datuma polaska). Transfer do aerodroma, prijava za let.

Direktan let, sletanje na aerodrom Konstantin Veliki. Kraj programa.

 

OPIS SMEŠTAJA:

Benitses – popularno letovalište na Krfu, nekada ribarsko selo, koje osamdesetih godina prošloga veka stiče popularnost kao letnja destinacija. Ovo letovalište se nalazi svega 11km od aerodroma, sa centrom je odlično povezan autobuskim linijama koje saobraćaju tokom celog dana, glavnom ulicom/putem uz more. Bujna vegetacija, prijatna klima, bistro i čisto more i duga peščano- šljunkovite plaža, krase ovo letovalište. Takođe je Benitses nagrađivan Plavom zastavicom zbog kvaliteta plaža. Čuven je i po izvorištima vode, odakle i dobija naziv. Plaža je uređena ležaljkama i suncobranima i pruža mogućnosti za sportove na vodi. Duž mesta nižu se restorani, taverne sa tradicionalnom grčkom kuhinjom, picerije, kafići i barovi. Predstavlja dobar izbor za one koji žele pravi odmor, u mestu koje ima ali ne previše taverni i barova, te ga preporučujemo za porodice sa decom i one željne mirnijeg odmora.

Hotel Potamaki 3*, se nalazi u Benitsesu, na ulici uz more, uz samu peščanu plažu. Od glavnog grada Krfa je udaljen 12km. Na 100m od hotela se nalazi autobusko stajalište, kojim su gosti hotela povezani sa svim delovima ostrva. Hotel Potamaki 3* se sastoji od četvorospratne zgrade sa liftom, sobe glavnom površine oko 18m2, hotel raspolaže bazenom i svojim delom peščane plaže koja se nalazi neposredno ispred hotela. Sve sobe twc, satelitska televizija, wifi, balkon, velikim barom u prizemlju, terasom, na kojoj često tokom leta ima prijatne muzike ili organizovane zabave/animacije za decu. U prizemlju se nalazi restoran gde se služi doručak i večera (uz doplatu). Hotel preporučujemo posebno porodicama sa decom, zbog blizine plaže, prostranog lobija i restorana, čistog vazduha i mora, i prijatne porodične atmosfere u hotelu.

VAŽNE NAPOMENE

Obaveštenje o polasku biće istaknuto na sajtu organizatora najkasnije dan pre polaska, a putnici su dužni da se informišu i provere vreme polaska/leta, blaovremeno na sajtu organizatora ili na dežurni telefon agencije.

*  Obavezno preuzeti Opšte uslove putovanja organizatora i sa istim se upoznati pre prijave za aranžman,

*  Pročitati i proučiti detaljan opis smeštaja (lokacija, udaljenost od plaže, centra, usluga, servis…) prilikom rezervacije

*  Detaljan opis hotela/vila dostupan na sajtu organizatora i u katalogu za leto 2022.

*  Čišćenje soba u hotelu je shodno hotelskim pravilima, i trenutnim pandemijskim merama,

*  Putnici su dužni da se pridržavaju kućnog reda  (kućni red možete dobiti blagovremeno u agenciji, a istaknut na info tabli hotela/vile).

*  Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da granične ili carinske vlasti ne dozvole izlazak (iz Srbije) klijentu, ili ulazak na teritoriju  

    Grčke odnosno  EU, i u tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja,

*  Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda (ležaj/krevet je dužine 185 – 190 cm, a širine, normalan 75 – 90 cm i francuski-bračni 120 – 140 cm). Broj osoba iz cenovnika ne znači i broj kreveta u studiu/apartmanu, već mogućnost da se smesti taj broj osoba, bilo u standardnim bilo u bračnim krevetima.

 

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA: U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obavezno i to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje,  paketa putnog osiguranja. Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima garancije putovanja u visini 30.000 eura,  kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredišteGarancija po Ugovoru o garanciji putovanjazaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA” , Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 700761-020681/vv.  zaključenog sa ugovaračem bankarske garancije Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Bankarska garancija.  ProCredit banke a.d. Beograd. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, neopozivo, na prvi poziv i bez prigovora,  odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja,kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686,  pisanim putem ili telegramom  na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske  presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

 

SREĆAN PUT ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br.217. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, koje su putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum  45 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 7 dana pre puta.

Cena

po osobi od

REZERVIŠI
Call Now Button