Vila Johana & Katerina – Parga

Opis smeštaja

VILA KATERINA od glavne ulice je udaljena 80m, a od plaže Piso Krioneri 380m. Nalazi se u ulici iznad stadiona, okružena stoletnim stablima maslina i mediteranskog drveća, što u toplim letnjim danima doprinosi svežini okruženja i prijatnom ambijentu. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, raspoređene na visokom prizemlju i prvom spratu. Prodavnica se nalazi na 150m. Svaka smeštajna jedinica poseduje kuhinju sa posuđem, frižider, terasu,TV, WiFi, (agencija ne garantuje za brzinu i kvalitet internet). Doplata za klimu iznosi 5e dnevno. Vila opremljena peškirima, zamena na 5 dana. . Ispred vile se nalzi parking, manjeg kapaciteta.
GOOGLE MAP LOKACIJA: 39.285557, 20.408687
VILA JOHANA nalazi se pored vile Katerina.Od glavne ulice je udaljena 80m, a od plaže Piso Krioneri 380m. Nalazi se u ulici iznad stadiona, okružena stoletnim stablima maslina i mediteranskog drveća, što u toplim letnjim danima doprinosi svežini okruženja i prijatnom ambijentu. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije. Najbliža prodavnica se nalazi na 150m. Svaka smeštajna jedinica poseduje kuhinju sa posuđem, frižider, terasom,TV, (WiFi) uključen u cenu, agencija ne garantuje za brzinu i kvalitet interneta. Doplata za klimu iznosi 5e dnevno. Ispred vile se nalzi parking, manjeg kapaciteta.
GOOGLE MAP LOKACIJA: 39.285557, 20.408687

CENOVNIK LETO 2023 U PRIPREMI

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– smeštaj na bazi  boravka 10 dana/9 noćenja,

– prevoz modernim turističkim autobusma (važi za putnike koji su uplatili paket aranžman)

– usluge pratioca grupe,

– usluge predstavnika agencije na destinaciji

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– boravišnu taksu, u iznosu 0,5€ po danu po danu boravka std/app.

– putno zdravsrveno osiguranje ( po cenovniku osig. kompanija)

– kao i ostale usluge koje ovim programom nisu pomenute

– fakultativne izlete tokom boravka

Program putovanja:
1. DAN.      Novi Sad- Beograd- Pojate- Niš
Okupljanje putnika na parkingu pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme.

Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi.
2.-11. DAN. Parga
Dolazak jutarnjim časovima u Pargu. Pauza do predviđenog smeštaja. Smeštaj i boravak u hotelu na bazi 10 dana/9 noćenja. Tokom boravka organizovani su izleti: Sivota, plaža Valtos, Lefkada, ostrva Paxos, Krf…
11. DAN.      Parga –Niš- Pojate – Beograd- Novi Sad
Napuštanje smeštaja do 09h. Slobodn vreme do polaska u popodnevnim časovima. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama po potrebi i graničnih formalnosti…
12. DAN. …dolazak na mesto polaska, Niš u ranim jutarnjim časovima, Beograd u jutarnjim, u Novi Sad u prepodnevnim ćasovima. Kraj usluga.

Način plaćanja: sva plaćanja se vrše u din. protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Plaćanje je moguće izvršiti gotovinski, platnim i kreditnim karticama banke, adm.zabranom na platu, čekovima građana, ili uplatom na račun agencije.

Rezervacija:

 uplata 30% od celokupnog iznosa aranzmana , ostatak u jednakim ratama do 21 dana pre polaska,

ili uplatom u celosti prilikom rezervacije aranžmana .

(za uplate u celosti za vreme trajanja akcije FirstMinute, agencija odobrava popust na aranžman)

Plaćanje na rate do polaska:

Rezervacija uplatom 30% od celokupnog iznosa aranzmana,

ostatak u jednakim mesečnim ratama do 21 dana pre polaska,

Plaćanje na rate delom nakon povratka:

Rezervacija uplatom 30% od celokupnog iznosa aranzmana,

deponovanje iznosa 50% čekovima/adm.zabrane, za rate koje dospevaju na naplatu posle puta,

isplata 20% od celokupnog iznosa aranzmana do 21 dana pre polaska,

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 10 radnih dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora. Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

POPUSTI ZA DECU:

Jedno dete od 0 do 7 godina u pratnji 2 punoplatežne osobe plaća 50€, koristi zajednički ležaj.

 

OPIS PREVOZA: Prevoz se obavlja modernim turističkim autobusima, TV, DVD, klima. Okupljanje grupe je 15 minuta pre polaska.

U toku puta je sa putnicima tehnički vodič ( pratioc grupe) koji je zadužen za prelaske granica, smeštaj gostiju i sl. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom uplata aranžmana. Eventualna rezervacija posebnog mesta u autobusu ( napred, pozadi i sl.) se vrši prilikom prijave uz doplatu od  20 evra po osobi.  Doplata za posebna mesta ( napred, pozadi, do prozora i sl..) mora se unapred blagovremeno rezervisati, ugovoriti i platiti u agenciji. Agencija ne garantuje raspoloživost zahtevanih mesta ukoliko nisu ugovorena. Doplata još jednog mesta staje po cenovniku iz tabele. Klijent je u obavezi da prihvati mesto po rasporedu sedenja koji je napravila agencija, osim ako nije prilikom rezervacije izvršio doplatu za određeno mesto u autobusu.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
· U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 9h.

  • Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera.
  • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti dodatni/pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, moze biti sofa na razvlačenje, ili kao klasičan krevet. Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda (ležaj/krevet je dužine 185 – 190 cm, a širine, normalan 75 – 90 cm i francuski-bračni 120 – 140 cm).
    · Putnici ulaze u očišćenje, spremljene sobe, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni istih,
  • Tokom boravka, gosti su dužni da se pridržavaju kućnog reda, I eventualnih drugih pandemijskih mera na snazi

 

OPIS PREVOZA I NAPOMENE U VEZI PREVOZA:

Prevoz se obavlja modernim turističkim autobusima, TV, DVD, klima ili mini autobusima sa 8 -23 mesta zavisno od prijavljenih putnika. Agencija organizator može da transfer do letovališta i/ili transfer do mesta polaska organizuje autobusom i drugim prevoznim sredstvom na delovima puta (putnički kombi do 8 mesta, automobile 4-5 mesta).

Vanredno su moguca presedanja ili spajanje putnika iz dva vozila/autobusa, na određenom mestu polaska.

Obaveštenje o polasku biće istaknuto na sajtu organizatora najkasnije dan pre polaska, a putnici su dužni da se informišu i provere mesto polaska blaovremeno na sajtu organizatora ili na dežurni telefon agencije .

Sastanak grupe je 30 minuta pre polaska iz tabele. U toku puta je sa putnicima tehnički vodič ( pratioc grupe) koji je zadužen za prelaske granica, smeštaj gostiju i sl. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom uplata aranžmana i eventualno specifičnošću kategorije putnika (invaliditet putnika, godine starosti i sl.).

Rezervacija posebnog mesta u autobusu ( napred, pozadi i sl.) se vrši prilikom prijave uz doplatu od  20 evra po osobi.  Doplata za posebna mesta mora se unapred proveriti i blagovremeno rezervisati, ugovoriti i platiti u agenciji. Agencija ne garantuje raspoloživost zahtevanih mesta ukoliko nisu ugovorena. Doplata još jednog mesta staje po cenovniku iz tabele. Klijent je u obavezi da prihvati mesto po rasporedu sedenja koji je napravila agencija, osim ako nije prilikom rezervacije izvršio doplatu za određeno mesto u autobusu.

U slučaju da dva ili više putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti jedni do drugih, jer se prevoz često obavlja sa 2 i/ili više prevoznih sredstava, sa polaskom iz Novog Sada i Niša.

Promene mesta ulaska putnika a od strane putnika, moguće su najkasnije 14 dana pre datuma polaska u slučaju raspoloživosti mesta ulaska i ne mogu biti razlog odustajanja putnika od aranžmana.

Tokom vožnje autobusom zabranjeno je pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava, kao i uznemiravanje ostalih putnika i personala agencije u realizaciji putovanja.

Organizator putovanja ne može da predvidi brzinu prolaska autobusa preko administrativnog prelaza i granice, niti da utiče na granične i carinske službe u njihovom radu, brzini i efikasnosti prelaska granice.

Pauze tokom vožnje su predviđene na 2,5-4 časova vožnje, na usputnim stanicama ili benzinskim pumpama.

Spajanje smena: ukoliko klijent koristi 2 ili više smena sa prevozom, odbitak je 25€ po osobi, ukupno, bez obzira na uzrast (odbitak se računa za odraslu osobu i dete)
Dolazak u letovalište, je organizovan da vozilo dođe do najbližeg stajališta/parkinga hotelu. Organizator ne može da garantuje da vozilo/autobus zbog gužve u saobraćaju i uskih ulica, bude u mogućnosti da se parkira ispred samog objekta.

Putnik je u obavezi da brine o svom prtljagu i vrednostima ponetim na put, a organizator preuzima odgovornost samo u okviru zakonskih saobraćajnih propisa i regulativa. Takođe, putnici su obavezni da sami svoj prtljag prenesu od mesta izlaska do smeštaja.

Dolazak autobusa na destinaciju je planiran u prepodnevnim časovima (7-11h), ali zavisi od gužve u saobraćaju, granici, vremenskim i drugim uslovima na putu.

Predviđeno vreme povratka iz Parge je u 16h ili ranije, a za tačno vreme povratka putnici su dužni da se informišu na info tablei agencije,vidno istaknutoj u holu smeštaja, najkasnije dan pre povratka, kao i od našeg predstavnika na destinaciji.

Usluga posebne usluge prevoza za Pargu iznosi 50€ po osobi /deca do 12god.40€ iz Niša, doplata za polaske severnije od Niša+10€, doplata Novi Sad polazak 20€.

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA:.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima garancije putovanja u visini 30.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po Ugovoru o garanciji putovanjazaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA” , Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 700761-020681/vv. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja, kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”,011 3228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnažne i i izvršne sudske presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

SREĆAN PUT ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br.217/2021. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, koje su putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta

Cena

po osobi od

REZERVIŠI
Call Now Button