Vila Antonis – Asmini

Evija – drugo ostrvo po veličini u Grčkoj, nalazi se u Egejskom moru istočno od Atike. Ostrvo je poznato pod nazivom Evbeja i naseljeno je još od antičkih vremena. Smatra se da je baš na Eviji prvi put u istoriji korišćen grčki alfabet. Glavni grad ostrva je Halkida.
ASMINI se nalazi u centru malog ribarskog šarmantnog mesta Asmini. Naziv u prevodu sa grčkog znači „ostaviti“ a sve u spomen na slavnu prošlost mesta koje je odolevalo napadima turaka i herojskoj odbrani mesta. Karakteristična po arhitekturi tipično mediteranskih kuća od kamena. Inače nalazi se na oko 800m od Pefkija, u pravcu Edipsosa, i poznato je po tavernama koje se protežu duž mora, u kojim možete po veoma pristupačnim cenama isprobati riblje specijalitete od sveže ribe. Mesto ima svoju gradsku peskovitu  plažu, sa suncobranima koji su besplatni. U mestu ima nekoliko prodavnica, crkva, parkova. Odličan izbor za one koji žele da budu u tipičnom grčkom letovalištu, mirnoj destinaciji a opet blizu svih dešavanja i destinacija

Opis smeštaja

VILA ANTONIS nalazi se u centru malog ribarskog šarmantnog mesta Asmini. Od mora je udala svega 40tak metara, od plaže 50m. Pozicija objekta je odlična, u mirnoj ulici koja izlazi na more. Smeštaj se nalazi na prvom spratu i prizemlju objekta. Prilično prostrani studiji, opremljeni kuhinjom koja je u većini studija odvojena od spavaćeg dela, sa neophodnim posuđem. Oko objekta ima mediteranskog zelenila i rastinja, a sve smeštajne jedinice imaju dovoljno prostrane terase za broj osoba u studiju. Korišćenje klime je uključeno u cenu, a studiji su opremljeni peškirima. Zamena posteljine i peškira je na 5 dana.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– smeštaj na bazi  10 dana/ 9 noći, prva smena 8 dana/7 noći,

– autobuski prevoz modernim turističkim autobusma (važi za putnike koji su uplatili paket aranžman)

– usluge pratioca grupe (važi za putnike koji su uplatili paket aranžman)

– usluge predstavnika agencije na destinaciji

– trajekt do/od Evije za goste koji koriste paket aranžman

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– doplata za klimatsku taksu, stupila na snagu 01.01.2024. plaća se u na licu mesta u iznosu 1,5€ po danu po smeštajnoj jedinici,

– obavezno putno osiguranje ( po cenovniku osig. kompanija)

– kao i ostale usluge koje ovim programom nisu pomenute

– doplata za posebno mesto u autobusu 10€ (samo uz blagovremenu prijavu i u slučaju da ima raspoloživih traženih mesta)

– svaka promena nakon sačinjavanja ugovora se tarifira 10€ po promeni

Aktuelni popust:

*5% popusta za uplate u celosti

Način plaćanja:  sva plaćanja se vrše u din. protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana. Način plaćanja:

* 30% iznosa aranžmana prilikom rezervacije,

* 20% do 90 dana pre puta,

* 30% do 45 dana pre puta,

* 20% do 21 dan pre polaska.

Odloženo plaćanje  (jun 2024- decembar 2024.):

* rezervacija + 20%

* ostatak na rate (Bez kamate i bez uvećanja) do kraja godine uz garanciju plaćanja (kreditnim karticama, adm.zabranom, čekovima).

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta, rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 7 dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora.

Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

Deponovanje čekova, ili overene administrativne zabrane, kreditne kartice obavezno najkasnije 10 dana po rezervaciji.

Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

CENE KONEKTIVNIH TRANSFERA SEZONA 2024.

Cena je izražena u dinarima po osobi

IZ GRADA

cena povratnog

transfera odrasli

deca do

6,99 godina

Subotica

4.000

2.800

Kikinda

3.000

2.100

Novi Sad

2.400

1.700

Zrenjanin

2.400

1.700

Ruma

2.300

1.600

Čačak

3.500

3.100

Kraljevo

3.000

2.700

Vrnjačka banja

2.600

2.300

Trstenik

2.400

2.100

Kruševac

1.700

1.500

Cena je izražena u dinarima po osobi

Minimum za realizaciju 4 putnika.

Transfer se obavlja vozilom sa 4-8 mesta ili mini autobusom do 20 mesta, zavisno od broja putnika.

Transfer je dodatna usluga, i radi se na upit ukoliko ima slobodnih mesta i neophodan minimum.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – polazak iz Beograda u 15h, iz Niša u 18:45h. Noćna vožnja uz usputne pauze po potrebi radi osveženja i odmora….

  1. dan – …dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj (od 14h ili ranije) i slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti.

2.-10. dan– boravak, individualne aktivnosti, fakultativne aktivnosti.

  1. dan– napuštanje smeštaja do 09h. Slobodno vreme. Polazak u ranim popodnevnim časovima. Vožnja uz usputne pauze.
  2. dan – …..dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim/ ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga

(Program putovanja za prvu smenu je na 7 noćenja/8 dana)

POPUSTI ZA DECU:

Jedno dete do 6,99 godina u pratnji 2 punoplatežne osobe plaća 80€, ima sedište na prevozu i koristi zajednički ležaj.

SPAJANJE SMENA: umanjenje kod spajanja smena (prvih pet  i poslednje četiri smene) iznosi 10€, kod ostalih smena iznosi 30€

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 70%

CENA PREVOZA ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SAMO USLUGU PREVOZA:

odrasli:80€ (Beograd-Niš), odrasli:75€ (Niš i južnije od Niša). Cena prevoza za decu do 12 god se umanjuje za 10€

OPIS PREVOZA: Prevoz se obavlja modernim turističkim autobusima, TV, DVD, klima. Okupljanje grupe je 15 minuta pre polaska.

U toku puta je sa putnicima tehnički vodič ( pratilac grupe) koji je zadužen za prelaske granica, smeštaj gostiju i sl. Raspored sedenja u autobusu pravi organizator putovanja. Eventualna rezervacija posebnog mesta u autobusu ( napred, pozadi i sl.) se vrši prilikom prijave uz doplatu od 10 evra po osobi. Doplata za posebna mesta ( napred, pozadi, do prozora i sl..) mora se unapred blagovremeno rezervisati, ugovoriti i platiti u agenciji samo ukoliko su raspolživa. Klijent je u obavezi da prihvati mesto po rasporedu sedenja koji je napravila agencija, osim ako nije izvršio doplatu za određeno mesto u autobusu.

ASMINI malo ribarsko šarmantno mesto na samo oko 800m od Pefkija u pravcu Edipsosa. Naziv u prevodu sa grčkog znači „ostaviti“ a sve u spomen na slavnu prošlost mesta koje je odolevalo napadima turaka i herojskoj odbrani mesta. Karakteristična po arhitekturi tipično mediteranskih kuća od kamena. Poznato je po tavernama koje se protežu duž mora, u kojim možete po veoma pristupačnim cenama isprobati riblje specijalitete od sveže ribe. Mesto ima svoju gradsku peskovitu  plažu, sa suncobranima od trske koji su besplatni. U mestu ima nekoliko prodavnica, crkva, parkova. Odličan izbor za one koji žele da budu u tipičnom grčkom letovalištu, mirnoj destinaciji a opet blizu svih dešavanja i zbivanja. Iz Asminija su organizovani mnogi fakultativni izleti za Skijatos, Atinu, manastire, i drugi obilaaci tokom boravka.

OPIS SMEŠTAJA:

VILA ANTONIS nalazi se u centru malog ribarskog šarmantnog mesta Asmini. Od mora je udala svega 40tak metara, od plaže 50m. Pozicija objekta je odlična, u mirnoj ulici koja izlazi na more. Smeštaj se nalazi na prvom spratu i prizemlju objekta. Prilično prostrani studiji, opremljeni kuhinjom koja je u većini studija odvojena od spavaćeg dela, sa neophodnim posuđem. Oko objekta ima mediteranskog zelenila i rastinja, a sve smeštajne jedinice imaju dovoljno prostrane terase za broj osoba u studiju. Korišćenje klime je uključeno u cenu, a studiji su opremljeni peškirima. Zamena posteljine i peškira je na 5 dana. Vila je manjeg kapaciteta, pogodno za one koji priželjkuju mirniju i intimniju atmosferu objekta, raspolaže studijima sa 2, 3 i 4 ležajeva.

 

VAŽNE NAPOMENE

*  Obavezno proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska dva dana pre puta.

*  Obavezno preuzeti Opšte uslove putovanja organizatora i sa istim se upoznati pre prijave za aranžman,

*  pročitati i proučiti detaljan opis smeštaja (lokacija, udaljenost od plaže, centra, usluga, servis…) prilikom rezervacije

*  Detaljan opis kuća dostupan na sajtu organizatora i u katalogu za leto 2024.

*  Putnici ulaze u očišćenje, spremljene sobe, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni istih,

*  Putnici su dužni da se pridržavaju kućnog reda  (kućni red možete dobiti blagovremeno u agenciji).

*  agencija ne snosi odgovornost u slučaju da granične ili carinske vlasti ne dozvole izlazak (iz Srbije) klijentu, ili ulazak na teritoriju  

    Makedeonije i EU u tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja

*  Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda (ležaj/krevet je dužine 185 – 190 cm, a širine, normalan 75 – 90 cm i francuski-bračni 120 – 140 cm). Broj osoba iz cenovnika ne znači i broj kreveta u studiu/apartmanu, već mogućnost da se smesti taj broj osoba, bilo u standardnim bilo u bračnim krevetima.

 

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA:

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 2.000  eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini od 100.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po polisi broj 30000037949 od 01.12.2023.god.  Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja, Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske  presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

SREĆAN PUT ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br.217/2021. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, koje su putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.

Cena

po osobi od

od 59EUR
REZERVIŠI
Call Now Button