TURSKA – BUS CENOVNIK

Kušadasi sa usputna 2 relaks noćenja u Čanakkaleu,u odlasku i povratku, paket aranžman prevoz 11 noćenja

Prepustite se čarima istočnog Egeja. Kušadasi je sa nama bliži i dostupniji. Brinući o Vašoj udobnosti puta, kao i čineći program putovanja zanimljivijim, predlažemo našu ponudu letovanja u  Kušadasiju sa dodatno dva usputna noćenja u mestu Čanakale, na Dardanelima. Pored toga što ćete imati vremena za predah, šoping, imaćete mogućnost da upoznate bolje ovu regiju i obiđete drevnu Troju.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– Prevoz visoko kvalitetnim turističkim autobusom (AC/TV), ili luksuznim minibusom (AC/TV),

– 2 noćenja sa doručkom u Čanakkaleu, hotel 3*

– 9 noćenja u Kušadasiju / na bazi usluge iz tabele

– autobuski prevoz modernim turističkim autobusma (važi za putnike koji su uplatili paket aranžman),

– usluge pratioca grupe (važi za putnike koji su uplatili paket aranžman),

– usluge predstavnika agencije na destinaciji.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– fakultativni izlet, poseta Troji – 40€ (prevoz, ulaznica, lokalni vodič)

– fakultativni program u Kušadasiju,

putno zdravstveno osiguranje (po tarifama osig. kompanije)

– individualni troškovi.

– svaka promena (datuma, imena) nakon sačinjavanja ugovora, tarifira 10€ po promeni

PROGRAM PUTOVANJA-11 NOĆENJA:

DAN 1. BEOGRAD – ČANAKKALE (950km) Polazak iz Beograda u 13h. Vožnja duž autoputa sa pauzom za osveženje i radi prijema putnika. Polazak iz Niša oko 16:30h. Noćna vožnja sa kraćim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti.
DAN 2. ČANAKKALE – TROJA

Dolazak u Čanakkale u prepodnevnim časovima.Smeštaj u hotel. Oko 15h je predviđen fakultativni odlazak do drevne Troje. Povratak u hotel, noćenje.

DAN 3. ČANAKKALE – KUŠADASI (420km)

Doručak, zatim nastavak puta za Kušadasi.Dolazak u Kušadasi u popodnevnim časovima.
Smeštaj u izabrani hotel.

DAN 4. – DAN 11. KUŠADASI

Boravak u izabranom hotelu na osnovu odabrane usluge.

DAN 12. KUŠADASI – ČANAKKALE

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do

polaska. Polazak iz Kušadasija od 14h. Dolazak u Čanakkale u ranim večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.

DAN 13. ČANAKKALE – SRBIJA

Doručak. Nakon doručka polazak za Srbiju. Dolazak u Niš oko 19h, u Beograd do ponoći. Kraj programa.

 

CENE KONEKTIVNIH TRANSFERA SEZONA 2024.

Cena je izražena u dinarima po osobi

IZ GRADA

cena povratnog

transfera odrasli

deca do

6,99 godina

Subotica

4.000

2.800

Kikinda

3.000

2.100

Novi Sad

2.400

1.700

Zrenjanin

2.400

1.700

Ruma

2.300

1.600

Čačak

3.500

3.100

Kraljevo

3.000

2.700

Vrnjačka banja

2.600

2.300

Trstenik

2.400

2.100

Kruševac

1.700

1.500

Minimum za realizaciju 4 putnika.

Transfer se obavlja vozilom sa 4-8 mesta ili mini autobusom do 20 mesta, zavisno od broja putnika.

Transfer je dodatna usluga, i radi se na upit ukoliko ima slobodnih mesta i neophodan minimum.

Način plaćanja: sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivvrednosti posrednjem kursu NBS na dan uplate, gotovinski, platnim ili kreditnim karticama, čekovima građana. Plaćanje je moguće izvršiti gotovinski, platnim i kreditnim karticama banke, adm.zabranom na platu, čekovima građana, ili uplatom na račun agencije.

Rezervacija:

uplata 30% od celokupnog iznosa aranzmana, ostatak u jednakim ratama do 14 dana pre polaska, ili uplatom u celosti prilikom rezervacije aranžmana.

Plaćanje na rate:

uplata 30% od celokupnog iznosa aranzmana,

ostatak od 30% u jednakim mesečnim ratama do 14 dana pre polaska,

ostatak od 40% u jednakim mesečnim ratama do 20.12.2024. godine, deponovanjem garancije plaćanja

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana, adm. zabrane na platu,  plaćanje kreditnom karticom, je 10 dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA i preostale uplate prihvatati sa rokom isplate do 14 dana pre polaska. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora. Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.)

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
· U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10h. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Detaljniji opis smeštaja dostupan je u agenciji ili na web stranici hotela.
· Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj). Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih
objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 • Polupansion: način usluživanja švedski sto –zastupljena je domaća i internacionalna kuhinja.
 • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti dodatni/pomoćni. Dimenzija i izgled i izgled pomoćnog ležaja za vise od smeštajnih objekata, moze biti sofa na razvlačenje, ili kao klasičan krevet.
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog
  Svi hoteli raspolažu besplatnim wifi internetom u celom hotelu, ali organizator ne može da garantuje brzinu interneta u hotelu.

 

OPIS PREVOZA I NAPOMENE U VEZI PREVOZA:

 • Prevoz se obavlja modernim turističkim autobusima, TV, DVD, klima ili mini autobusima sa 9 -23 mesta zavisno od prijavljenih putnika. Agencija organizator može da transfer do letovališta i/ili transfer do mesta polaska organizuje autobusom i drugim prevoznim sredstvom na delovima puta (putnički kombi do 8 mesta, automobile 4-5 mesta).Takođe su moguca presedanja
 • Obaveštenje o polasku biće istaknuto na sajtu organizatora najkasnije dan pre polaska, a putnici su dužni da se informišu I provere mesto polaska blaovremeno na sajtu organizatora ili na dežurni telefon agencije .
 • Sastanak grupe je 30 minuta pre polaska iz tabele. U toku puta je sa putnicima tehnički vodič ( pratioc grupe) koji je zadužen za prelaske granica, smeštaj gostiju i sl. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom uplata aranžmana i eventualno specifičnošću kategorije putnika (inavlidi i sl.).
 • Rezervacija posebnog mesta u autobusu ( napred, pozadi i sl.) se vrši prilikom prijave uz doplatu od 20 evra po osobi.  Doplata za posebna mesta mora se unapred proveriti i blagovremeno rezervisati, ugovoriti i platiti u agenciji. Agencija ne garantuje raspoloživost zahtevanih mesta ukoliko nisu ugovorena. Doplata još jednog mesta staje po cenovniku iz tabele. Klijent je u obavezi da prihvati mesto po rasporedu sedenja koji je napravila agencija, osim ako nije prilikom rezervacije izvršio doplatu za određeno mesto u autobusu.
 • U slučaju da dva ili više putnika koji putuju zajedno polaze iz različitih mesta, agencija ne može garantovati da će prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da će sedeti jedni do drugih, jer se prevoz često obavlja sa 2 i/ili više prevoznih sredstava.
 • Promene mesta ulaska putnika a od strane putnika, mogućesu najkasnije 14 dana pre datuma polaska i ne mogu biti razlog odustanka putnika od aranžmana.
 • Tokom vožnje autobusom pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava, kao i uznemiravanje stalih putnika I personala agenciju u realizaciji putovanja je najstrože zabranjeno.
 • Autobusi su klimatizovani, radi održavanja prijatne temeperature tokom vožnje. Tokom izuzetno visokih letnjih temperatura, rashlađivanje može biti nedovoljno.
 • Organizator putovanja ne može da predvidi brzinu prolaska autobusa preko administrativnog prelaza i granice, niti da utiče na granične i carinske službe u njihovom radu, brzini i efikasnosti prelaska granice.
 • Predviđene su pauze na svakih 3- 4 sata, na mestima pogodnim za to: benzinske stanice, autobuska stajališta.
 • Spajanje smena:ukoliko klijent koristi 2 ili više smena sa prevozom, odbitak je 30€ po osobi, ukupno, bez obzira na uzrast (odbitak se računa i deci)
  Po dolasku na odredište, autobus će se parkirati na stajalištu koje je najbliže smeštajnom objektu, kako bi putnici lakše mogli da prenesu svoj prtljag.
 • Odbitak za sopstveni prevoz: 40€ (ukoliko putnici koriste uslugu po programu), 70€ po putniku ukoliko putnici ne koriste uslugu noćenja u Čanakalama.
 • Doplata za 1/1 sobu: 60%
 • Planirano vreme dolaska u Čanakale je u jutarnjim časovima, između 7-12h, i zavisi od gužve na granici i saobraćajnih uslova.

DOKUMENTA ZA PUTOVANJE:

Za ulazak na teritoriju Bugarske i Turske neophodan je pasoš koji važi još 6 meseci od datuma povratka sa putovanja

OPISI SMEŠTAJA:

OZKA 3* – Hotel Ozka se nalazi u centru Kušadasija, iznad marine,u neposrednoj blizini gradske plaže na blagom uzvišenju. Ispod i iznad hotela staju dolmuši koji vode na sve plaže Kušadasija: Ladies beach, Long beach, Kuštur…Hotel ima 62 sobe, od kojih samo 10% nema pogled ka moru.  U svom sastavu sadrži dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Sobe  sadrže: TWC, terasu, telefon, TV, WiFi, fen, frižirder, klimu. Sadržaj hotela: velika terasa sa pogledom na sve delove Kušadasija, velikim i malim bazenom (za decu), bar, sala za doručak (bufe breakfast), recepcija. Po mišljenju klijenata hotel zaslužuje višu klasu.

MELIKE 2+*– Jedan od najpopularnijih hotela u Kušadasiju na našem tržištu. Nalazi se na samo 100m udaljenosti od najpoznatije plaže, Ladies beach, a od centra grada oko 3 km. Hotel se svake godine renovira i dobija novi i bolji izgled.  Svaka soba poseduje terasu, telefon, klimu (uključena u cenu), kupatilo sa fenom. Od dodatnih sadržaja hotel ima restoran, bar, bazen sa ležaljkama. Doručak i večera (švedski sto) se služe na zadnjem spratu hotela odakle možete da gledate izlazak i zalazak sunca na morskoj pučini.

HOTEL ROXX ROYAL 3* – nekadašnji hotel Santur, sa novim menadžmentom osim promene imena donosi i promene u samom hotelu i poboljšanje usluga. Hotel se nalazi u centru grada, nadomak stanice minibuseva (dolmuša) koji voze na okolne plaže Kušadasija. Od gradske plaže hotel je udaljen oko 500m. Hotel je poslednji put renoviran 2020. godine. Sobe su klimatizovane i poseduju Wi Fi signal, telefon, flat televizor i terasu i naša je preporuka za letovanje u Turskoj.Trokrevetne sobe nemaju terasu. Hotel RoxxRoyal sadrži prostrani recepcijski hol, TV-salon, zatvoreni i otvoreni restoran, bar, otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima – idealno za letovanje u Kušadasiju. Usluga u hotelu je na bazi polupansiona – doručak i večera po principu samoposluživanja (švedski sto).

HOTEL ASENA 3*-Hotel se nalazi na samoj Ladies beach plaži, od koje je deli šetalište i na oko 3 km od centra grada. Suncobrani i ležaljke se plaćaju na plaži.  Hotel poseduje recepciju, restoran, bar, bazen koji se nalazi na krovu hotela, sefovi (uz doplatu), a u sobama: TWC, TV, klima uređaj, balkon, fen zakosu. Usluga u hotelu Asena 3* je all inclusive (sve uključeno).

HOTEL SURTEL 3*- se nalazi u centru Kušadasija, u krugu mnogobrojnih prodavnica, barova i restorana. Od gradske plaže ga deli 450 metara. Poseduje restoran u kome se služe jela internacionalne kuhinje. Restoran ima i izlaz na terasu sa koje se pruža predivan pogled na more. Hotel sadrži nekoliko barova, menjačnicu, TV salu, besplatan parking, besplatan wi fi internet u lobiju, sef na recepciji (uz doplatu na licu mesta). Posebnu atrakciju čini bazen na krovu hotela u sastavu koga je i bar. Usluga u hotelu je all inclusive.

HOTEL PONZ 3*- nalazi se u blizini plaže Ladies beach, na  oko 100 metara. Smešten je u manjoj bočnoj ulici, na par koraka od svih turističkih atrakcija, dok je od centra Kušadasija udaljen oko 3 km. Do centra grada saobraćaju dolmuši, čija je autobuska stanica u blizini hotela. Hotel je u potpunosti renoviran 2013. godine. Hotel sadrži bazene za odrasle i decu, terasu za sunčanje, bar, recepciju, sef na recepciji (uz depozit), bilijar, pikado, teretanu. Hotel ima svoj privatni parking. WiFi je besplatan za goste hotela. Usluga je na bazi polupansiona.

HOTEL FLORA SUITE 3* – Hotel je udaljen oko 700 metara od Long Beach plaže i ima svoj shuttle bus koji vozi do hotelske plaže i besplatan za goste hotela. Okružen živopisnim parkom bogatog sadržaja. Šetalište, sportski tereni, bazeni i letnji restoran za all inclusive uslugu su sadržaj ovog parka. Hotel ima oko 100 soba, od čega su polovina porodične sobe (family room).  Sve sobe imaju kupatilo, klimu, TV, fen,a većina soba i balkon (sobu sa balkonom je moguće potražiti na licu mesta, tu odluku donosi samo hotel). Usluga u ovom hotelu je All inclusive – sve uključeno (doručak, ručak, večera – buffet servis – samo posluživanje).

HOTEL ARORA 4* – Hotel Arora se nalazi u neposrednoj blizini turističkih atrakcija. Od centra grada Kušadasija je udaljena oko 6 km. Gostima hotela na raspolaganju su dva restorana, od kojih je jedan na otvorenom. Bazen na otvorenom poseduje i deo namenjen deci, a hotel ima i zatvoreni bazen. Hotel izlazi na privatnu peščano-šljunkovitu plažu, Long beach, na kojoj je korišćenje ležaljki i suncobrana besplatno za goste hotela. Hotelska usluga je all inclusivedoručak, ručak i večera po principu samoposluživanja.

HOTEL BELMARE 4*– je udaljen 4 km od centra Kušadasija. Do plaže Long Beach je 600 m i gosti hotela mogu da koriste besplatan shuttle bus. Hotel ima svoj deo plaže sa ležaljkama i suncobranima (besplatni za goste hotela). Hotel poseduje restoran, dva bara, otvoreni bazen sa odeljkom za decu, zatvoreni bazen, saunu, tursko kupatilo, a gosti se mogu zabavljati uz stoni tenis, animacije, diskoteku, mogu iznajmiti bicikl. Wi fi je dostupan u lobiju hotela. Sve sobe su sa TWC-om, AC-om, fenom, TV-om, minibarom, telefonom i sefom (uz doplatu na licu mesta). Usluga u hotelu je all inclusive.

HOTEL ALBORA 3*-Hotel se nalazi se na oko 900m od Ladies beach plaže i na oko 900m od centra Kušadasija. Najbliža plaža je na 600m od hotela: Jade beach club. Plaža poseduje ležaljke i suncobrane koji se doplaćuju. Pored hotela nalazi se stanica mini-buseva koji voze do samog centra letovališta. Sobe su klimatizovane, imaju SAT TV, kupatilo, fen, a u okviru pojedinih soba nalazi se i terasa. Na krovu hotela je restoran, odakle se pruža pogled na  grad.

MY AEGEAN STAR 4*- hotel se nalazi na Long beach-u i 200 metara je udaljen od sopstvene plaže i 6 km od centra Kušadasija. Hotel sadrži recepciju, lobi, restoran, 3 bara, otvoreni bazen, dečiji bazen, igralište, dečiji klub, animaciju, wifi u holu hotela, parking. Poseduje standardne i porodične sobe, kao i par kraljevskih apartmana. Usluga u hotelu je all inclusive.

HOTEL DERICI 4*- se nalazi u elitnom delu Kušadasija sa pogledom na more i stari grad. Po standardu odgovara evropskim hotelima sa prostranim, bogato nameštenim sobama, velikim holovima. Izgrađen je devedesetih godina prošlog veka, odlično održavan i svake godine renoviran, tako da je zadržao svoj sjaj iz vremena kada je građen.  Gradska peščano-šljunkovita plaža udaljena je 70 m od hotela, a ležaljke, suncobrani i dušeci se dodatno plaćaju. Čuvena plaža Ladies Beach udaljena je oko 3 km od hotela. Hotel sadrži glavni restoran, 5 barova, spoljašnji bazen (ležaljke, suncobrani i peškiri bored bazena su besplatni), unutrašnji bazen, 4 konferencijske sale, WiFi, TV salu, stoni tenis, saunu, teretanu, tursko kupatilo, dečiji bazen i igralište. Po našem subjektivnom mišljenju kvalitet je iznad cene.

HOTEL ADA NEWDAY RESORT (nekadašnji hotel Ayma)- Hotel je renoviran 2024.god i ima novi menadžment koji garantuje kvalitet. Kategorizacija je u procesu, očekuju se 4*. Nalazi na stotinu metara od Ladies Beach-a i 3km kilometra od centra Kusadasija. Sve sobe su opremljene klima uređajem (uračunatim u cenu),fenom

VAŽNE NAPOMENE

*  Obavezno proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska dva dana ranije.

*  Obavezno preuzeti Opšte uslove putovanja organizatora i sa istim se upoznati pre prijave za aranžman,

*  pročitati i proučiti detaljan opis smeštaja (lokacija, udaljenost od plaže, centra, usluga, servis…) prilikom rezervacije

*  Detaljan opis hotela dostupan na sajtu organizatora i u katalogu za leto 2024.

*  Putnici ulaze u očišćene, spremljene sobe, ali su u obavezi da tokom boravka vode računa o higijeni istih,

*  Putnici su dužni da se pridržavaju kućnog reda  (kućni red možete dobiti blagovremeno u agenciji).

*  agencija ne snosi odgovornost u slučaju da granične ili carinske vlasti ne dozvole izlazak (iz Srbije) klijentu, ili ulazak na teritoriju  Bugarske i Turske u tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA:

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 2.000  eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini od 100.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po polisi broj 30000037949 od 01.12.2023.god.  Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja, Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske  presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

SREĆAN PUT ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br.217/2021. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, koje su putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.

Cena

po osobi od

OD 267EUR
REZERVIŠI
Call Now Button