KRF AVIONOM – Scheria hotel 2*

CENOVNIK LETO 2023 U PRIPREMI

        Legenda:

Promo room: sobe bez terase. G.V./Garden view– sobe sa terasom pogled na baštu

SW- sea view, pogled more, uz doplatu, bočni pogled ili direktni pogled na more,

Family room: porodične sobe z 2-4 osobe, pogled na brdo (doplata zap ogled bočni/direktni moguća)

Cene u tabeli su iskazane u EUR po osobi, paket aranžman.

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Aranžman je rađen na bazi trenutne, osnovne i najpovoljnije tarife avio karte. U slučaju kada nema mesta na kalkulisanoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Kada klijent izvrši potvrdu rezervacije odnosno uplati aranžman ili rezervaciju, izdaje se avio karta.

Putnik je u obavezi da pri rezervaciji priloži kopiju pasoša sa kojim putuje.  Napominjemo da jednom izdata karta, koja se izdaje prilikom rezervacije, nema mogućnost promene imena ili datuma, i ima više tarife promene ili dodavanja prtljaga ukoliko se klijent nije odlučio prilikom rezervacije. Organizator putovanja nije ovlašćen niti može da proverava valjanost isprava/pasoša sa kojim putnik putuje, stoga napominjemo da pre rezervacije klijent proveri važnost i ispravnost istih. Cena rezervacije može da varira u zavisnosti od datuma polaska i povratka. Karta se čekira 24 časa pre puta i putniku uručuje mailom, drugim ugovorenim sredstvima komunikacije, ili direktno od našeg predstavnika na aerodromu prilikom sastanka putnika.

Mesto u avionu, rapoređuje/dodeljuje aviokompanija, ukoliko putnik nije izvršio rezervaciju/doplatu posebnog mesta/spojenih mesta.

Prilikom povratka, čekiranje se takođe vrši 24h pre leta, te kartu putnik uručuje predstavnik agencije na destinaciji.

 
 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– avioprevoz Niš-Krf-Niš, sa ručnim prtljagom/torbom (40x20x25 cm),

– transfer modernim minautobusom ili autobusom, aerodrom-smeštaj-aerodrom,

– smeštaj u hotelu Scheria beach na bazi  7 ili 10, ili 11 noćenja, sa doručkom,

– usluge predstavnika agencije na destinaciji

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– doplata za boravišnu taksu, plaća se u na licu mesta u iznosu 1,5€ po danu po sobi po danu boravka,

– putno zdravstveno osiguranje ( po cenovniku osig. kompanija)

– doplate za prtljag na letu (10kg kabinski 30€, 10kg čekirani prtljag 40€, čekirani prtljag 20kg staje 55€) u momentu rezervacije,

– birana mesta na letu 6€ po pravcu/po letu, (cena u momentu objave cenovnika; cena podložna promeni)

– fakultativni izleti organizovani tokom boravka,

– doplate za večeru, u obližnjoj taverni, na upit

– kasnije doplate za prtljag, izmene tarife, promenu imena i sl., kao i ostale usluge koje ovim programom nisu pomenute.

 

Način plaćanja: 

* rezervacija uplatom 30% iznosa aranžmana, 30% do 15.aprila, ostatak do 21 dan pre polaska,

Odloženo plaćanje:

* rezervacija uplatom 30% iznosa aranžmana, 30% do 15.aprila, ostatak na rate do kraja godine,

* ostatak (iznos do 40% aranžmana) deponovanjem čekova, adm.zabrane ili kreditnom karticom, na rate do 10.12.2022

Deponovanje čekova, ili overene administrativne zabrane, kreditne kartice obavezno najkasnije 7 dana po rezervaciji.

 

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 7 dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora.

Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

 

SPAJANJE SMENA: Kod spajanja smena, aranžman na 14 dana ili 21 dan, odbitak je 110€ po osobi

ODBITAK ZA SOPSTVENI PREVOZ: 110€ po osobi

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – moguć transfer do aerodroma (Beograd,Čačak, Vranje, Bor.. min 4 osoba, cena zavisi od broja putnika).

Moguć organizovan parking uz nadoknadu po tarifi, (za goste koji dolaze sopstvenim autom do aerodroma)

Okupljanje na aerodromu Konstantin Veliki 2 časa pre leta,

Direktan let za Krf, po sletanju transfer do izabranog smeštaja. Odmor. Noćenje

2.-8.dan, ili 2- 15. dan

odmor, uz mogućnost organizovnja fakultataivnih izleta u saradanji sa inopartnerom

8. dan ili 15. dan

(zavisno od dužine boravka i datuma polaska). Transfer do aerodroma, prijava za let.

Direktan let, sletanje na aerodrom Konstantin Veliki. Kraj programa.

 
 

POPUSTI ZA DECU:

Jedno dete od 0 do 1,99 godina u pratnji 2 punoplatežne osobe plaća 55€, po ceni iz cenovnika,

nema sedište u avionu i na transferu, koristi zajednički ležaj.

Deca do 7. i 12. godina, u pratnji 2 punoplatežne osobe ostvaruju popust, plaćaju cenu iz tabele.

 

OPIS SMEŠTAJA:

Dassia- najpopularnije letovalište na Krfu posebno za goste iz Srbije. Nekada malo ribarsko selo, danas omiljeno letovalište na ostrvu Krf. Dassia je od glavnog grada Krfa udaljena svegfa 12km, sa kojim je odlično povezana autobuskim linijama. Bujna vegetacija, prijatna klima, bistro i čisto more i duga peščano- šljunkovite plaža, krase ovo letovalište. Nosilac je Plave zastave unazad godinama. Te zadovoljava najviše evropske standarde čistoće i kvaliteta vode. Plaža je uređena ležaljkama i suncobranima i pruža mogućnosti za sportove na vodi. Duž mesta nižu se restorani, taverne sa tradicionalnom grčkom kuhinjom, picerije, kafići i barovi. Dassia je zaista

s razlogom jedno od najpopularnijih letovališta na Krfu.

Hotel Scheria 2+* se nalazi na plaži u Dasiji, sastoji se od dve jednospratne zgrade. Sobe su sa terasom, konforne, sa TWC, TV, wifi internetom. Hotel se nalazi u mirnom delu, sa dosta zelenila, i mediteranskog rastinja. Plaža je šljunkovito peščana, ležaljke se dodatno doplaćuju. Hotel raspolaže ograaničenim brojem ležaljki na travnjaku, neposredno uz plažu (8€ 2 ležaljke i suncobran, za uplaćen iznos se dobija vaučer za piće u baru). Od centra Dasije je udaljen oko 300 m, a od glavnog grada Krfa i aerodroma oko 12 km.

VAŽNE NAPOMENE

Obaveštenje o polasku biće istaknuto na sajtu organizatora najkasnije dan pre polaska, a putnici su dužni da se informišu i provere vreme polaska/leta, blaovremeno na sajtu organizatora ili na dežurni telefon agencije.

*  Obavezno preuzeti Opšte uslove putovanja organizatora i sa istim se upoznati pre prijave za aranžman,

*  Pročitati i proučiti detaljan opis smeštaja (lokacija, udaljenost od plaže, centra, usluga, servis…) prilikom rezervacije

*  Detaljan opis hotela/vila dostupan na sajtu organizatora i u katalogu za leto 2022.

*  Putnici ulaze u očišćenje, spremljene sobe, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni istih,

*  Putnici su dužni da se pridržavaju kućnog reda  (kućni red možete dobiti blagovremeno u agenciji, a istaknut na info tabli hotela/vile).

*  Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da granične ili carinske vlasti ne dozvole izlazak (iz Srbije) klijentu, ili ulazak na teritoriju Grčke odnosno  EU, i u tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja,

*  Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda (ležaj/krevet je dužine 185 – 190 cm, a širine, normalan 75 – 90 cm i francuski-bračni 120 – 140 cm). Broj osoba iz cenovnika ne znači i broj kreveta u studiu/apartmanu, već mogućnost da se smesti taj broj osoba, bilo u standardnim bilo u bračnim krevetima.

 

OSIGURANJE  I  GARANCIJA  PUTOVANJA:.

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima garancije putovanja u visini 30.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratkaPutnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenihsredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženihsrazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ilineurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizatorputovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programomputovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po Ugovoru o garanciji putovanjazaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA” , Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 700761-020681/vv. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja, kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”,011 3228 686, 011 3228 687, pisanim putem ili telegramom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnažne i i izvršne sudske presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

SREĆAN PUT ŽELI VAM VAŠ HALO TRAVEL

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca br.217/2021. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, koje suputnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju.Program rađen na bazi minimum45 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnogbroja prijavljenihputnikaotkažeputovanjenajkasanije5danapreputa

Cena

po osobi od

REZERVIŠI
Call Now Button