GUADALAMAR 4*

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– avioprevoz Beograd-Malaga- Beograd, redovnom linijom AirSerbia, sa 23kg predatog i 8kg ručnog prtljaga,

– transfer minautobusom ili autobusom, aerodrom-smeštaj-aerodrom, uz asistenciju predstavnika na destinaciji,

– smeštaj na bazi  7 noćenja, u izabranom hotelu, sa navedenom uslugom,

– usluge predstavnika agencije na destinaciji tokom boravka,

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– putno zdravstveno osiguranje ( po cenovniku osig. kompanija),

– fakultativne izlete tokom boravka

Način plaćanja: 

* 20% iznosa aranžmana prilikom rezervacije,

* 30% do 60 dana pre puta,

* 30% do 30 dana pre puta,

* 20% do 14 dan pre polaska,

Odloženo plaćanje – na više mesečnih rata (najkasnije do decembra 2024.):

* 20% iznosa aranžmana prilikom rezervacije,

* 30% do 60 dana pre puta, a ostatak iznosa na jednake mesečne do kraja 2024. godine  (Bez kamate i bez uvećanja).

Deponovanje čekova, ili overene administrativne zabrane, kreditne kartice obavezno najkasnije 7 dana po rezervaciji.

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 7 dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora.

Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

Legenda:

NA-najam

ND-noćenje sa doručkom

PP-polupansion

ALL-all inclusive

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan,

Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 časa pre leta

Direktan let za Malagu u 08.45h, po sletanju transfer do izabranog smeštaja. Odmor. Noćenje.

2.-6.dan,

boravak & odmor, uz mogućnost organizovnja fakultativnih izleta a u organizaciji inopartnera

7.dan,

Odjava iz hotela po hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska. Transfer do aerodroma. Let za Beograd u 13.05h. Sletanje na aerodrom Nikola Tesla u 16.15h. Kraj usluga.

(Napomena: vremena leta data u momentu objave ovog programa, mogu biti promenjena od strane aviokompanije).

Malaga/Torremolinos/Belmadena

Costa del Sol – često nazivaju najpopularnijim mestom za letovanje u Španiji. U prevodu – “Obala sunca” opravdava svoje ime sa 320 sunčanih dana godišnje. Costa del Sol je region Andeluzije, prostire se od istočne Nerje do zapadne Manilve, a glavni grad je Malaga. Čini je i nepregledne dugačke peskovite plaže, sa nebrojano mnogo restorana, tavern, kafea. Malaga je rodni grad Pabla Picasa, a i glumca Antonia Banderasa, a letovanje na ovoj destinaciji pored obilaska čarobne Malage, pruža mogućnost obilaska putem jednodnevnih izleta i obližnje Granade, Marbelje, Ronde, pa i Sevilje, Kordobe….izbor mesta za obilazak, zabavu, i uživanje je predugačak. Ove godine HaloTravel letom iz Beograda nudi izbor hotela i hotela apartmanskog tipa u jednom od najpopularnijem delu letovališta Malage, Torremolinosu i Benalmadeni.

Hotel Guadalmar 4*-hotel je okružen baštama, ima 2 otvorena bazena za odrasle i decu. Sve klimatizovane sobe imaju besplatan bežični internet i pogled na zaliv Malage sa balkona. Autobus do centra grada Malage staje ispred hotela, istorijski centar Malage je udaljen 5 km.

NAPOMENA

*  Obavezno proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska dva dana ranije.

*  Putnik je u obavezi da pre prijave proveri važnost i valjanost pasoša,

*  Obavezno preuzeti Opšte uslove putovanja organizatora i sa istim se upoznati pre prijave za aranžman,

*  Pročitati i proučiti detaljan opis smeštaja (lokacija, udaljenost od plaže, centra, usluga, servis…) prilikom rezervacije

*  Detaljan opis hotela dostupan na sajtu organizatora i/ili u katalogu za leto 2024.

*  Putnici su dužni da se pridržavaju kućnog reda objekta/hotela koji je izabrao za smešaj,

*  Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da granične ili carinske vlasti ne dozvole izlazak (iz Srbije) klijentu, ili ulazak na teritoriju  

    EU/Španije, i u tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA:

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 2.000  eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini od 100.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po polisi broj 30000037949 od 01.12.2023.god.  Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja, Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske  presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

SREĆAN PUT ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br.217/2021. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, koje su putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.

 

Cena

po osobi od

REZERVIŠI
Call Now Button