Krf – avionom, hotel Alexandros 4*

CENOVNIK LETO 2023 U PRIPREMI

Legenda:

Promo room: sobe bez terase. G.V./Garden view– sobe sa terasom pogled na baštu

SW- sea view, pogled more, uz doplatu, bočni pogled ili direktni pogled na more,

Family room: porodične sobe za 2-4 osobe, pogled na brdo (doplata za pogled bočni/direktni moguća)

Cene u tabeli su iskazane u EUR po osobi, paket aranžman.

Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije, na dan uplate.

Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Aranžman je rađen na bazi trenutne, osnovne i najpovoljnije tarife avio karte. U slučaju kada nema mesta na kalkulisanoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Kada klijent izvrši potvrdu rezervacije odnosno uplati aranžman ili rezervaciju, izdaje se avio karta.

Putnik je u obavezi da pri rezervaciji priloži kopiju pasoša sa kojim putuje.  Napominjemo da jednom izdata karta, koja se izdaje prilikom rezervacije, nema mogućnost promene imena ili datuma, i ima više tarife promene ili dodavanja prtljaga ukoliko se klijent nije odlučio prilikom rezervacije. Organizator putovanja nije ovlašćen niti može da proverava valjanost isprava/pasoša sa kojim putnik putuje, stoga napominjemo da pre rezervacije klijent proveri važnost i ispravnost istih. Cena rezervacije može da varira u zavisnosti od datuma polaska i povratka. Karta se čekira 24 časa pre puta i putniku uručuje mailom, drugim ugovorenim sredstvima komunikacije, ili direktno od našeg predstavnika na aerodromu prilikom sastanka putnika.

Mesto u avionu, rapoređuje/dodeljuje aviokompanija, ukoliko putnik nije izvršio rezervaciju/doplatu posebnog mesta/spojenih mesta.

Prilikom povratka, čekiranje se takođe vrši 24h pre leta, te kartu putnik uručuje predstavnik agencije na destinaciji.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– avioprevoz Niš-Krf-Niš, sa ručnim prtljagom/torbom (40x20x25 cm),

– transfer modernim minautobusom ili autobusom, aerodrom-smeštaj-aerodrom,

– smeštaj na bazi  7,10, 11 ili 14 noćenja, zavisno od izabranog datuma polaska,

– all inclusive usluge u hotelu Alexandros 3+* Perama,

– usluge predstavnika agencije na destinaciji na srpskom jeziku,

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 – doplata za boravišnu taksu, plaća se u na licu mesta u iznosu 3€ po sobi po danu boravka,

– putno zdravstveno osiguranje ( po cenovniku osig. kompanija)

– birana mesta na letu 6€ po pravcu/po letu, (cena u momentu objave cenovnika; cena podložna promeni)

– doplate za prtljag (ukupno: 10kg kabinski 30€, 10kg čekirani prtljag 40€, čekirani prtljag 20kg staje 55€) u momentu rezervacije,

– kasnije doplate za prtljag, izmene tarife, promenu imena i sl. (po tarifama aviokompanije)

– ostale usluge koje ovim programom nisu pomenute

– ishrana tokom boravka i realizacije aranžmana,

– fakultativni izleti organizovani tokom boravka,

Odloženo plaćanje:

* rezervacija uplatom 30% iznosa aranžmana, 30% do 01.maja, ostatak na jednake rate do kraja godine,

* ostatak (iznos do 40% aranžmana) deponovanjem čekova, adm.zabrane ili kreditnom karticom, na rate do 10.12.2022

Deponovanje čekova, ili overene administrativne zabrane, kreditne kartice obavezno najkasnije 10 dana po rezervaciji.

 

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 7 dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora.

Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

SPAJANJE SMENA: Kod spajanja smena, aranžman na 14 dana ili 21 dana, odbitak je 110€ po osobi

ODBITAK ZA SOPSTVENI PREVOZ: 110€ po osobi

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan –

moguć transfer do aerodroma (Beograd,Čačak, Vranje, Bor.. min 4 osoba, cena zavisi od broja putnika).

Moguć organizovan parking uz nadoknadu po tarifi, (za goste koji dolaze sopstvenim autom do aerodroma)

Okupljanje na aerodromu Konstantin Veliki 2 časa pre leta,

Direktan let za Krf, po sletanju transfer do izabranog smeštaja. Odmor. Noćenje

2.-8.dan, ili 2- 15. dan

odmor, uz mogućnost organizovnja fakultataivnih izleta u saradanji sa inopartnerom.

8. dan ili 15. dan

(zavisno od dužine boravka i datuma polaska). Transfer do aerodroma, prijava za let.

Direktan let, sletanje na aerodrom Konstantin Veliki. Kraj programa.

 

POPUSTI ZA DECU:

Jedno dete od 0 do 1,99 godina u pratnji 2 punoplatežne osobe plaća 55€, po ceni iz cenovnika,

nema sedište u avionu i na transferu, koristi zajednički ležaj.

Deca do 7. i 12. godina, u pratnji 2 punoplatežne osobe ostvaruju popust, plaćaju cenu iz tabele.

 

 OPIS SMEŠTAJA:

Perama je malo mesto na istočnoj obali Krfa, u zalivu, okruženo bujnim zelenilom. Od grada Krfa je udaljeno 9 km. Beličasti pesak i kristalno čista voda,  čine ovo mesto posebnim i pogodnim za ljubitelje ronjenja. U mestu postoje par restorana i 2 prodavnice.

Hotel Alexandros 4* se nalazi u malom mestu Perama, na uzvišenju iznad puta koji vodi od grada Krfa ka jugu ostrva. U  blizini je čuvena Ahilion palata , letnje odmaralište austrijske carice Eržebete.

Hotel Alexandros je kompletno renoviran 2021. godine. U svom sastavu ima 95 smeštajnih jednicica (dvokrevetnih, trokrevetnih i porodičnih soba), recepciju, WF, al la cart-e restoran,bazen, bar, tavernu pored bazena, dečije igralište, parking.

Plaža se nalazi 300m od hotela. Suncobrani i ležaljke se doplaćuju.

Usluga je all inclusive po hotelskim pravilima. Doručak 07.30h/10h, ručak 13h/15h, večera 19/21h. Snack tokom dana 11/18h.

Domaća alkoholna i bezalkoholna pića uključena u all inclusive program, 10-23h.

GOOGLE MAP LOKACIJA: longitude: 19.913256 | latitude: 39.577508

VAŽNE NAPOMENE

Obaveštenje o polasku/vremenu leta biće istaknuto na sajtu organizatora najkasnije dan pre polaska, a putnici su dužni da se informišu i provere vreme leta blaovremeno na sajtu organizatora ili na dežurni telefon agencije.

*  Obaveza je putnika da budu na aerodromu dva (2)časa pre predviđenog leta,

*  Obavezno preuzeti Opšte uslove putovanja organizatora i sa istim se upoznati pre prijave za aranžman,

*  Pročitati i proučiti detaljan opis smeštaja (lokacija, udaljenost od plaže, centra, usluga, servis…) prilikom rezervacije

*  Detaljan opis hotela dostupan na sajtu organizatora i u katalogu za leto 2022. i na sajtu hotela,

*  Čišćenje soba je po hotelskim pravilima i regulativama islučaju trajanja pandemije,

*  Putnici su dužni da se pridržavaju kućnog reda  (kućni red možete dobiti blagovremeno u agenciji).

*  agencija ne snosi odgovornost u slučaju da granične ili carinske vlasti ne dozvole izlazak (iz Srbije) klijentu, ili ulazak na teritoriju  

    Grčke i EU u tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja,

*  Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda (ležaj/krevet je dužine 185 – 190 cm, a širine, normalan 75 – 90 cm i francuski-bračni 120 – 140 cm). Broj osoba iz cenovnika ne znači i broj kreveta u studiu/apartmanu, već mogućnost da se smesti taj broj osoba, bilo u standardnim bilo u bračnim krevetima.

 

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA: U cenu putovanja nije uključeno putno osiguranje. Organizator savetuje zaključenje osiguranja koje nije zakonom obavezno i to osiguranje putne odgovornosti, osiguranje od otkaza putovanja, zdravstveno osiguranje i osiguranje protiv nezgoda. Ukoliko Organizator i Posrednik nude putna osiguranja, radi se samo o posredovanju. Ugovor o osiguranju se zaključuje, samo između Putnika i osiguravajuće kompanije, kome se eventualni zahtevi direktno upućuju. Treba da pročitate uslove osiguranja i obaveze iz ugovora o osiguranju. Premije osiguranja nisu sastavni deo cene putovanja i dospevaju odmah pri zaključivanju ugovora o osiguranju. Potpisivanjem Ugovora, Putnik potvrđuje da mu je informisan i upućen na obezbeđenje,  paketa putnog osiguranja. Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima garancije putovanja u visini 30.000 eura,  kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredišteGarancija po Ugovoru o garanciji putovanjazaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA” , Beograd, ul. Kondina br. 14, Polisa broj 700761-020681/vv.  zaključenog sa ugovaračem bankarske garancije Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, Bankarska garancija.  ProCredit banke a.d. Beograd. Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, neopozivo, na prvi poziv i bez prigovora,  odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja,kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686,  pisanim putem ili telegramom  na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske  presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

 

SREĆAN PUT ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

 

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br.217. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, koje su putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum  45 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog  broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 7 dana pre puta.

 

 

Cena

po osobi od

REZERVIŠI
Call Now Button