Opis smeštaja

VILA Limone 2 se nalazi u centru Parge.  Vila poseduje dvokrevetne i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem. Svaka smeštajna jedinica poseduje terasu, TV, (WiFi) uključen u cenu, agencija ne garantuje za brzinu i kvalitet interneta. Doplata za klimu iznosi 5e dnevno (podložna promeni)

GOOGLE MAPS LOKACIJA: 39.285398,20.401919

 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

– smeštaj na bazi  10 dana/ 9 noći,

– autobuski prevoz modernim turističkim autobusma (važi za putnike koji su uplatili paket aranžman)

– usluge pratioca grupe (važi za putnike koji su uplatili paket aranžman)

– usluge predstavnika agencije na destinaciji

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

– doplata za boravišnu taksu (klimatska taksa, stupila na snagu 01.01.2024.) plaća se u na licu mesta u iznosu 1,5€ po danu po smeštajnoj jedinici,

– obavezno putno osiguranje ( po cenovniku osig. kompanija)

– kao i ostale usluge koje ovim programom nisu pomenute

– doplata za posebno mesto u autobusu 15€ (samo uz blagovremenu prijavu i u slučaju da ima raspoloživih traženih mesta)

– svaka promena nakon sačinjavanja ugovora se tarifira 10€ po promeni

Način plaćanja: 

* 30% iznosa aranžmana prilikom rezervacije,

* 20% do 45 dana pre puta,

* 30% do 30 dana pre puta,

* 20% do 14 dan pre polaska

Odloženo plaćanje :

*rezervacija i ostatak na jednake mesečne do kraja 2024. god., (Bez kamate i bez uvećanja).

Deponovanje čekova, ili overene administrativne zabrane, kreditne kartice obavezno najkasnije 7 dana po rezervaciji.

 

NAPOMENA: za način plaćanja, neophodno je da se klijent izjasni prilikom rezervacije, i način plaćanja se definiše Ugovorom o putovanju. Za način plaćanja (odloženo u ratama, delom pre delom posle puta), rok za dostavu čekova građana ili adm. zabrane na platu je 7 dana nakon rezervacije. Ukoliko klijent nije deponovao garanciju plaćanja u datom roku, agencija organizator će smatrati da je izabran način plaćanja DO POLASKA. Administrativne zabrane važe za radnike preduzeća/ustanova sa kojima organizator ima ugovor o saradnji i važe na originalnom obrascu organizatora.

Čekovi se datiraju na 10. ili 20.u mesecu, i SVI čekovi moraju na poleđini imati generalije izdavaoca čekova ( b.r.l.k., adresa,tel.).

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan – polazak iz Beograda u 15h, iz Kruševca 17:00h iz Niša u 18:30h Noćna vožnja uz usputne pauze po potrebi radi osveženja i odmora….

2. dan – …dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj (od 14h ili ranije) i slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti.

2.-10. dan– boravak, individualne aktivnosti

10. dan– napuštanje smeštaja do 09h. Slobodno vreme do polaska . Polazak u popodnevnim časovima. Vožnja uz usputne pauze.

11. dan – …..dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim/ ranim jutarnjim časovima. Kraj usluga

POPUSTI ZA DECU: Jedno dete od 0 do 6,99 godina u pratnji 2 punoplatežne osobe plaća 70€, ima sedište na prevozu i koristi zajednički ležaj.

SPAJANJE SMENA: umanjenje kod spajanja smena (prve tri i poslednje četiri smene) iznosi 20€, kod ostalih smena iznosi 30€

CENE KONEKTIVNIH TRANSFERA SEZONA 2024.

IZ GRADA

cena povratnog

transfera odrasli

deca do

6,99 godina

Subotica

4.000

2.800

Kikinda

3.000

2.100

Novi Sad

2.400

1.700

Zrenjanin

2.400

1.700

Ruma

2.300

1.600

Čačak

3.500

3.100

Kraljevo

3.000

2.700

Vrnjačka banja

2.600

2.300

Trstenik

2.400

2.100

Kruševac

1.700

1.500

Minimum za realizaciju 4 putnika.

Transfer se obavlja vozilom sa 4-8 mesta ili mini autobusom do 20 mesta, zavisno od broja putnika.

Transfer je dodatna usluga, i radi se na upit ukoliko ima slobodnih mesta i neophodan minimum.

OPIS PREVOZA: Prevoz se obavlja modernim turističkim autobusima, TV, DVD, klima. Okupljanje grupe je 15 minuta pre polaska.

U toku puta je sa putnicima tehnički vodič ( pratilac grupe) koji je zadužen za prelaske granica, smeštaj gostiju i sl. Raspored sedenja u autobusu pravi organizator putovanja. Eventualna rezervacija posebnog mesta u autobusu ( napred, pozadi i sl.) se vrši prilikom prijave uz doplatu od 15 evra po osobi. Doplata za posebna mesta ( napred, pozadi, do prozora i sl..) mora se unapred blagovremeno rezervisati, ugovoriti i platiti u agenciji. Agencija ne garantuje raspoloživost zahtevanih mesta ukoliko nisu ugovorena. Klijent je u obavezi da prihvati mesto po rasporedu sedenja koji je napravila agencija, osim ako nije prilikom rezervacije izvršio doplatu za određeno mesto u autobusu.

PARGA, gradić na obali Jonskog mora, a važi za jedno od najlepših i najšarmantnijih destinacija u ovom delu sredozemlja. Puno zelenila i brdovito, sa velikim brojem plaža, uskim ulicama starog grada…..Karakteriše je tradicionalna arhitektura sa starim popločanim ulicama i raznovrsnim radnjama. Jedan od najznačajnijih lokaliteta grada Parge je srednjovekovna tvrđava iz 14. veka. Parga ima 3 plaže koje se nalaze na pešačkoj udaljenosti od centra mesta: Krioneri (gradsku plažu), Piso Krioneri i Valtos.

VILA Limone 2 se nalazi u centru Parge.Vila poseduje dvokrevetne i dvokrevetne studije sa pomoćnim ležajem. Svaka smeštajna jedinica poseduje terasu, TV, (WiFi) uključen u cenu, agencija ne garantuje za brzinu i kvalitet interneta. Doplata za klimu iznosi 7€ dnevno (podložna promeni)

VAŽNE NAPOMENE

* Obavezno proveriti u agenciji tačno mesto i vreme polaska dva dana pre puta.

* Obavezno preuzeti Opšte uslove putovanja organizatora i sa istim se upoznati pre prijave za aranžman,

* pročitati i proučiti detaljan opis smeštaja (lokacija, udaljenost od plaže, centra, usluga, servis…) prilikom rezervacije

* Detaljan opis kuća dostupan na sajtu organizatora i u katalogu za leto 2024.

* Putnici ulaze u očišćenje, spremljene sobe, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni istih,

* Putnici su dužni da se pridržavaju kućnog reda (kućni red možete dobiti blagovremeno u agenciji).

* agencija ne snosi odgovornost u slučaju da granične ili carinske vlasti ne dozvole izlazak (iz Srbije) klijentu, ili ulazak na teritoriju

Makedeonije i EU u tom slučaju se smatra da je putnik odustao od putovanja

* Dimenzije ležaja u Grčkoj se razlikuju od naših standarda (ležaj/krevet je dužine 185 – 190 cm, a širine, normalan 75 – 90 cm i francuski-bračni 120 – 140 cm). Broj osoba iz cenovnika ne znači i broj kreveta u studiu/apartmanu, već mogućnost da se smesti taj broj osoba, bilo u standardnim bilo u bračnim krevetima.

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA:

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 2.000 eura i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini od 100.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po polisi broj 30000037949 od 01.12.2023.god. Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja, Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

SREĆAN PUT ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br.217/2021. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, koje su putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.

Cena

po osobi od

OD129EUR
REZERVIŠI
Call Now Button