Andaluzija – odmor i putovanje 23.06 & 01.09. promo 789€

U rodnom gradu Pabla Pikasa
8 dana avionom
POLASCI NEDELJOM:
      23.06.-30.06.2024.       01.09.-08.09.2024.
  GRATIS izlet & obilazak Malage i Marbelje za rane rezervacije
Fakultativni izleti za Granadu–Sevilju-Rondu-Kordobu

Program putovanja

DAN 1. nedelja / BEOGRAD –MALAGA – TOREMOLINOS

Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” u 06:45h. Let u 08:45h. Sletanje u Malagu 12:20h. Transfer do hotela. Smeštaj u hoteske sobe od 14h. Slobodno vreme za odmor i istraživanje Costa del Sol rivijere. Malage.

Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 2. ponedeljak/ TOREMOLINOS – izlet MALAGA

Doručak. Slobodno vreme. Moguć fakultativni razgled Malage u popodnevnim časovima. Razgled Malage pešaka, sa vodičem, rodnog grada Pabla Pikasa, Antonia Banderasa, glavni grad rivijere Costa de Sol- obale sunca….Razgledanje i šetnja avenijama tipično mediteranskog grada, čija dinamična atmosfera je vidljiva na svakom koraku: rimsko pozorište –najstariji spomenik u Malagi, Alkazaba-palata iz vremena vladavine Mavara, La Manquita- “jednoruka katedrala”, ulica Markes de Larios…… Šetnja užim centrom grada uz obilaske ulica šarmantnih baroknih fasada i trgova. Slobodno vreme. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

DAN 3. utorak/ TOREMOLINOS izlet MARBELJA

Doručak. Slobodno vreme i odmor na plaži Costa de Sol. Moguć fakultativni poludnevni izlet za Marbelju, mesto mediteranskog glamura, letovališta slavnih, marina bogatih…Razgled varoši sa vodičem, slobodno vreme u  Marbelji. Povratak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 4. sreda/ TOREMOLINOS izlet GRANADA

Doručak. Slobodno vreme i odmor na plaži Costa de Sol. Moguć fakultativni izlet za Granadu (130 km). Vožnja ka podnožju planine Sjera Nevada. Po dolasku u Granadu, jednu od najposećenijih mesta Andaluzije i Španije uopšte, kraći obilazak užeg istorijskog centra, na čiju arhitekturu i veličanstven izgled su uticale i mnoge civilizacije i kulture. Mogućnost obilaska Alhambre -“Crvene Tvrđave“, najznačajnijeg mavarskog spomenika mudrosti, umetnosti i dostignuća, šetnja parkovima Heneralife (obavezna blagovremena rezervacija ulaznica je preko zvaničnog sajta, online)…U kasnim popodnevnim časovima povratak u hotel. Noćenje.

DAN 5. četvrtak/ TOREMOLINOS –izlet SEVILJA

Doručak. Slobodno vreme i odmor na plaži Costa de Sol. Moguć fakultativni izlet za Granadu (200km). Vožnja do Sevilje, autoputem preko Antekere, grada poznatog kao srce Andaluzije. Po dolasku razgledanje prestonice Andaluzije i grada flamenka, Seviljskog berberina, slikara Velaskeza:Crkva Makarena, seviljska Korida Real Maestansa, kula “Torre del Oro”, vrtovi Muriljo, Španski trg, park Marije Lujze, četvrt Santa Kruz, i naravno fabrika duvana proslavljena u operi Karmen. Slobodno vreme u centru. Povratak u kasnim popodnevnim časovima. Dolazak u hotel u kasnim večernjim časovima. Noćenje. 

DAN 6. petak/ TOREMOLINOS-izlet RONDA

Doručak. Slobodno vreme i odmor na plaži Costa de Sol. Moguć fakultativni izlet za Rondu (100km). Ronda, grad na litici u srcu Andaluzije, sa najstarijom arenom za borbu bikova, a u kome su inspiraciju nalazili mnogi umetnici – Rajner Marija Rilke, Ernest Hemingvej, Džejms Bond, Orson Wels… Razgled sa vodičem, slobodno vreme.

DAN 7. subota/ TOREMOLINOS-izlet KORDOBA

Doručak. Slobodno vreme i odmor na plaži Costa de Sol. Moguć fakultativni izlet za Kordobu (170km). Vožnja živopisnim predelima središnje Andaluzije. Po dolasku, šetnja starim delom grada i razgled sa vodičem: stari most, kapijagrada, jevrejska četvrt. Grad čuvenog slikara Hulija Romera. Obilazak čuvene katedrale-džamije La Mazquite (Mezquita de Córdoba, obilazak spolja). Slobodno vreme i povratak u hotel. Noćenje.

DAN 8. nedelja/ TOREMOLINOS-MALAGA-BEOGRAD

Doručak. Odjava iz hotela. Okupljanje grupe u 10:15h. Transfer do aerodroma. Let za Beograd u 13:05h. Sletanje u Beograd 16:15h. Kraj programa.

Cena

Aranžman obuhvata:

* avioprevoz Beograd-Malaga-Beograd, sa dva komada prtljaga, ručni 8kg, i čekirani 23kg,

* smeštaj 7 noćenja u hotelu  sa min. 3*, Malaga- Torremolinos,

* ishrana u hotelu na bazi noćenja sa doručkom, švedski sto,

* usluge predsatvnika agencije na destinaciji na srpskom jeziku,

* transfer od aerodroma do hotela i povratno

* gratis izleti, za Marbelju i Malagu, za sve rane rezervacije do 15.05.

Aranžman ne obuhvata:

* individualne troškove putnika, ekstra hotelske usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,

* troškove gradskog prevoza (metro,tramvaj)

* obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

* fakultativne izlete navedene u programu.

Prilikom prijave za aranžman, neophodna je kopija pasoša ili lične karte, document važeći min. 6 meseci od datuma povratka,

* u slučaju otkaza aranžmana od strane putnika, na iznos aviokarte primenjuju se uslovi aviokompanije, a ne iznos aranžmana Opšti uslovi putovanja organizatora TA HaloTravel doo.

* cena aranžmana je podložna promeni, garantovan je samo uplaćeni deo aranžmana,ili aranžman uplaćen u celosti,

* moguće su promene rasporeda obilazaka shodno aktuelnim merama i broju posetilaca na lokalitetima, crkvama, manastirima

* moguće su i eventualne manje, ali blagovremene promene termin putovanja, u slučaju promene reda letenja, uslova za grupe i slično,

* istaknute cene aranžmana, su promotivne i važeće do popune mesta u toku promocije.

 

*aranžman je rađen na bazi trenutne, osnovne i najpovoljnije tarife avio karte. U slučaju kada nema mesta na kalkulisanoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledeće raspoložive tarife. Kada klijent izvrši potvrdu rezervacije odnosno uplati aranžman ili rezervaciju, izdaje se avio karta.                                                                                                                                       

*napominjemo da jednom izdata karta, koja se izdaje prilikom rezervacije, nema mogućnost promene imena ili datuma, i ima više tarife promene ili dodavanja prtljaga ukoliko se klijent nije odlučio prilikom rezervacije.                                                                   

 *Organizator putovanja nije ovlašćen niti može da proverava valjanost isprava/pasoša odnosno lične karte sa kojim putnik putuje, stoga napominjemo da pre rezervacije klijent proveri važnost i ispravnost istih.

Dinamika plaćanja aranžmana:

Aranžman se može platiti u celosti ili na više rata gotovinski, platnim/kreditnim karticama, čekovima građana.

Rezervacija- 289€,

do 30 dana pre puta – 250€,

do 14 dana pre puta isplata ostatka aranžmana.

Odloženo plaćanje putem čekova/administrativne zabrane moguće na jednake mesečne rate do avgusta meseca.

Doplate na avio letu  (prtljag, osiguranje, prioritetno ukrcavanje, posebna mesta u avionu), plaćaju se prilikom rezervacije.

Doplata za posebne usluge  (1/1 soba, posebna vrst sobe i sl), vrši se „na upit“, staje 290€)

Rezervacija fakultativnih izleta je moguća tokom isplate aranžmana, plaćanje se vrši inopartneru u inostranstvu.

Cene fakultativnih izleta:

fakultativni izleti- nisu sastavni deo programa, već fakultativni, u organizaciji inopartnera u Španiji, a uključuju: prevoz, razgledanja destinacije sa vodičem  na srpskom jeziku spolja (ako nije drugačije navedeno)  bez predviđenih ulazaka u objekte, muzeje. Poseta konkretnom lokalitetu, muzeju, galeiji i slično, moguća je tokom pauze. Cene su podložne promenama, minimum za realizaciju izleta je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih, agencija može ponuditi korigovanu cenu, i/ili ponuditi klijentima organizovanje izleta redovnim gradskim saobraćajem.

Marbelja- 35€ (gratis za rane prijave)

Malaga- 35€(gratis za rane prijave)

Granada & Alhambra – 80€ (dodatna ulaznica &rezervacija za tvrđavu Alhambra online),

Ronda – 60€,

Flamenko veče- oko 45€

Sevilja-80€

Kordoba -65€

 

Fakultativni izleti su organizovani od strane inopartnera i nisu sastavni deo programa.

Izlet za Granadu u kome je planirana popodnevna poseta tvrđavi Alhambra, neophodno je rezervisati ulaznicu  blagovremeno na oficijelnom sajtu lokaliteta  prijave za aranžman. Za kasnije prijave/upite, agencija ne može garantovati dostupnost. Napominjemo da je neophodno rezervisati blagovremeno ulaznicu za lokalitet Alhambra na linku https://tickets.alhambra-patronato.es/

Treba  imajući u vidu ograničen broj karata i obaveznu blagovremenu rezervaciju ulaznica .

Minimum za realizaciju fakultativnih aktivnosti je 25 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih za fakultativni izlet, organizator može ponuditi klijentima korigovanu cenu ili organizovati transfere javnim gradskim prevozom (voz, metro, medjugradski  autobus) uz istu ili korigovanu cenu. Klijent nije u obavezi da prihvati korekciju organizacije izleta i korigovanu cenu. Cena izleta podrazumeva prevoz, usluge stručnog vodiča, turističku organizaciju i panoramska razgledanja lokaliteta i objekata (spolja, bez obezbedjenog ulaska, osim ako nije drugačije naglašeno).

NAPOMENE  U  VEZI  SMEŠTAJA:

 • Ime hotela biće poznati najkasnije 7 dana pre polaska.
 • Hotel su sa minimum 3* Kosta de Sol rivijere (Torremolinos).
 • Planirani hotel je : Tent 3* ili sličan
 • Hotel je dobro povezan javnim gradskim prevozom sa centrom grada.     
 • Smeštaj je u 1/2 ili1/2+1 sobama i /ili hotelskim apartmanima, TWC, sa SAT TV,
 • U slučaju prebukiranosti, organizator može smestiti goste u sličan hotel po kvalitetu, lokaciji i uslugama,
 • Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
 • Internet/wifi je dostupan, ali agencija ne može da garantuje kvalitet mreže i dostupnost u svim delovima hotela,
 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV, klima uređaj).
  • Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!
  • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, vremenskih uslova, doba dana itd…) i isključivo vodič – pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,
  • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
  • Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti na koje nije mogao da utiče (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak..)
  • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja,
  • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u EU, i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
  • Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju Španije odnosno EU, i u tom slučaju će ovakav slučaj tretirati kao otkaz aranžmana od strane putnika.
  • Molimo putnike da se blagovremeno informišu u agenciji ili na sajtu M.I.P Srbije o uslovima ulaska i boravka u Španiji,
  • Program rađen na bazi minimum 35 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja  prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.
  • Obavezno blagovremeno proveriti u agenciji regulative vezane za dozvoljeni prtljag (dimenzija, težina, sadržaj),
  • preporučujemo da putnik izvrši uplatu putnog osiguranja, prtljaga, kao i osiguranja u slučaju otkaza.  

    

   OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA:

   U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 2.000  eura  i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini od 100.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po polisi broj 30000037949 od 01.12.2023.god.  Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja, Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske  presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

   SREĆAN PUT ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

   Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br.217/2021. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, koje su putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.

Cena

po osobi od

789eur
REZERVIŠI
Call Now Button