KRF USKRS

AUTOBUSOM
VASKRS NA KRFU
01.05-06.05.2024.

Program putovanja

DAN 1. sreda, 01.05.2024. Niš- Krf

Raniji transfer putnika od Beograda, Kruševca do Niša (uz doplatu). Okupljаnje grupe na predviđenom mestu u Nišu u 19h. Putovanje preko Leskovca, Vranja, Severne Makedonije … Vožnja ka Igumenici, uz usputne pauze za osveženje, odmor…

DAN 2. četvrtak, 02.05.2024./ Krf– ostrvo Vido

…Prelazak trajektom do luke na Krfu…Dolazak do grada, kraće pešačko razgledanje grada Krfa: vizantijska tvrđava, Trg Esplanada, Liston ulica, Crkva Sv. Spiridona gde se nalaze mošti ovog svetitelja, zaštitnika Krfa, Krfska katedrala….Mogućnost organizovanja fakultativne posete Srpskoj kući na Krfu i odlazak brodićem na ostrvo Vido, obilazak spomen kosturnice i Plave grobnice gde počiva na hiljade srpskih vojnika. Smeštaj u hotel. Odmor. Noćenje.

DAN 3. petak 03.05.2024. / Krf izlet Paleokastrica- Guvija- Ahileon palata

Doručak. Slobodno vreme ili organizovan fakultativni poludnevni izlet: odlazak nakon doručka u Paleokastricu, mesto kristalnog mora i plaža, obilazak manastira iz XIII veka, manastirskog muzeja. Nastavak programa obilaskom Guvije – mesto iskrcavanja srpske vojske. Sledi vožnja do Ahileon palate, monumentalnom spomeniku umetnosti, letnjikovcu austrijske princeza Elizabete, odakle se pruža predivan pogled koji posetioce ostavlja bez daha. Slobodno vreme u gradu do kasnih popodnevnih časova. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 4. subota, 04.05.2024. / Krf

Doručak. Odlazak do grada Krfa i crkve Sv. Spiridona čudotvorca, odakle kreće svečana litija uz iznošenje moštiju Sv. Spiridona, zaštitnika grada Krfa, u pratnji filharmonijskog orkestra. U 11h prisustvovanje tradicionalnom spektaklu – bacanju botidona – crveno obojenih ćupova sa balkona kojim građani Krfa simbolično izražavaju protest zbog Judine izdaje. Događaj prati na hiljade turista i vernika uz ovacije. U večernjim satima odlazak do trga Spianada na doček Blagodatnog Ognja koji vernicima donose sveštenici iz Jerusalima. Prisustvo na ponoćnoj liturgiji i doček Vaskrsa uz veličanstven vatromet! Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 5. nedelja, 05.05.2024./ Niš

Doručak. Odlazak na Vaskršnju liturgiju u grad Krf. Slobodno vreme za vaskršnji ručak ili šetnja predivnim ulicama grada. Grad Krf se zbog svoje lepote i bogatog kulturno-istorjskog nasleđa nalazi pod zaštitom UNESCO-a od 2007. God. Slobodno vreme za vaskršnji ručak u nekoj od mnogobrojnih taverni. U kasnim popodnevnim satima polazak i povratak za Srbiju uz usputne pauze radi odmora i graničnih i formalnosti..

DAN 6. ponedeljak , 06.05.2024.

...očekivani dolazak na mesto polaska u prepodnevnim časovima u Niš (zavisno od gužve u saobraćaju, zadržavanjima na granici). Dodatni transfer do Kruševca, Beograda. Kraj programa.

Cene

Aranžman obuhvata:

* organizovan prevoz modernim turističkim autobusom po programu, Niš-Krf-Niš,

* 3 noćenja sa doručkom u hotelu Scherija 2* u Dasiji u 1/2 ili 1/2+1 sobama,

* usluge organizacije putovanja i turističko vođstvo puta

Aranžman ne obuhvata:

* individualne troškove putnika, ekstra usluge i troškove koji nisu obuhvaćeni datim programom,

* obavezna doplata za boravišnu taksu, 1,5€ po noći, ukupno 4,5€ (plaća se u agenciji)

* ulaznice za mesta koja se posećuju,

* međunarodno putno zdravstveno osiguranje,

* troškove fakulatativnih izleta Paleokastrica/Guvija, Ahileon (20€), Ostrvo Vido (10€),

* doplate za polaske iz Beograda 20€, Kruševca 15€

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa , zavise od broja prijavljenih putnika i u organizaciji su lokalnog inopartnera. Cena se sastoji od troškova rezervacije, organizacije, troškova prevoza, angažovanih vodiča…. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, objektivnih okolnosti, vremenskih prilika. Minimum za realizaciju je 30 prijavljenih putnika. Obilazak ne uključuje ulaznice koje se plaćaju na licu mesta, prilikom ulaska osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika za izlet, organizaotor može ponuditi zainteresovanim putnicima, korigovanu cenu, ili ponuditi istu ili korigovanu cenu, koristeći gradski/međugradski javni saobraćaj.

Način plaćanja: Sva plaćanja se vrše u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu NBS.

* rezervacija aranžmana: 59€

* do 28 dan pre puta, 50€

* do 14 dana pre puta, ostatak aranžmana

Odloženo plaćanje do 6 mesečnih rata bez kamate (januar-jun 2024.):

Deponovanje čekova, ili overene administrativne zabrane, kreditne kartice obavezno najkasnije 3 dana po rezervaciji.

NAPOMENA: ukoliko klijent koji je izabrao odloženo plaćanje prilikom rezervacije, nije deponovao čekove/adm. zabranu 3 dana posle rezervacije, agencija će smatrati da je izabran način plaćanja do polaska i preostale uplate prihvatati BEZ MOGUĆNOSTI odloženog plaćanja, odnosno čekove prihvatati sa valutom plaćanja na dan predaje.

Doplata za posebne usluge (1/1 soba, doplata za večeru, posebna vrste sobe i sl), moguća na upit.

INFORMACIJE U VEZI SMEŠTAJA:

 • Planiran hotel za smeštaj grupe je Scherija 2+ https://www.scheria.gr/

 • Organizator zadržava pravo smeštaja grupe u sličan hotel po kvalitetu, lokaciji i uslugama,

 • Smeštaj je u 1/2 sobama ili 1/2 sa pomoćnim/dodatnim krevetom

 • Doručak je tradicionalno kontinentalni, (slatko/slani, čaj, kafa..)

 • Opis smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih

objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.

 • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.

 • Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadražaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr.sef, parking, pogled, mini-bar, TV SAT…).

 • Dostupnost wifi mreže u hotelima je varijabilna (u sobi, holu hotela, recepciji…) Agencija ne garantuje kvalitet mreže i dostupnost internet u celom hotelu.OPŠTE NAPOMENE:

 • Proverite 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska!

 • Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…) i isključivo vodič pratioc imaju ovlašćenje da odrede dužinu trajanja pauze ili obilaska,

 • Za sve informacije date usmenim, telefonskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut prostorijama agencije.

 • Organizator putovanja zadžava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr.gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, štrajk, vremenske nepogode… i sl.)

 • Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

 • Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za ulazak i boravak u EU,

 • Agencija ne snosi odgovornost u slućaju da pogranične vlasti onemoguće putniku izlaz tj. napuštanje R.Srbije ili ulaz na teritoriju EU, i u tom slučaju će ovo tretirati kao otkaz aranžmana

 • Program rađen na bazi minimum 45 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.

OSIGURANJE I GARANCIJA PUTOVANJA:

U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu, Organizator ima depozit u visini od 2.000 eura i garanciju putovanja za kategoriju licence A u visini od 100.000 eura, kojom se za slučaj A) insolventnosti Organizatora putovanja obezbeđuju: 1. troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka Putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, 2. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju, koje Organizator putovanja nije realizovao, 3. potraživanja uplaćenih sredstava Putnika u slučaju otkaza putovanja od strane Putnika, u skladu sa Opštim uslovima putovanja, 4. potraživanja razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja i za slučaj; B) naknade štete obezbeđuje naknada štete, koja se prouzrokuje Putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza Organizatora putovanja, koje su određene Opštim uslovima i Programom putovanja: 1. za potraživanje uplaćenih sredstava Putnika po osnovu Ugovora o turističkom putovanju koje Organizator putovanja nije realizovao i 2. za potraživanje razlike između uplaćenih sredstava po osnovu Ugovora o turističkom putovanju i sredstava sniženih srazmerno neizvršenju ili nepotpunom izvršenju usluga obuhvaćenih Programom putovanja. Period pokrića Garancije putovanja je od datuma njenog izdavanja pa do završetka turističkog putovanja, odnosno do povratka Putnika na ugovoreno odredište. Garancija po polisi broj 30000037949 od 01.12.2023.god. Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., Garancija putovanja se aktivira bez odlaganja, odnosno u roku od 14 dana od dana nastanka osiguranog slučaja, Akcionarskog društva za osiguranje Milenijum osiguranje a.d.o., (Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno, odluke Arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)

SREĆAN PUT ŽELI VAM VAŠ HALOTRAVEL

Organizator putovanja TA Halo Travel, licenca OTP br.217/2021. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Halo Travel, koje su putnici dužni da preuzmu prilikom rezervacije, i sa kojim su dužni da se upoznaju, što potvrđuju potpisom na ugovoru o putovanju. Program rađen na bazi minimum 30 prijavljenih putnika. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika otkaže putovanje najkasanije 5 dana pre puta.

Cena

po osobi od

199EUR
REZERVIŠI
Call Now Button